הבלוג של עידית כהן ברגר

המטבח של דיתי

עדכונים:

פוסטים: 44

עוקבים: 13

החל מינואר 2017

פשטידת קישואים דיאטטית, מתובלת וממש טעימה שגם מחזיקה מעמד שבוע שלם במקרר. תוכלו להכין ולחלק למנות לכל השבוע. מנה שמהווה תוספת או מנה עיקרית עם ירקות או בשר במינימום נקודות של שומרי משקל.

25/03/2017

מצרכים כולל נקודות של שומרי משקל לתבנית חד פעמית הגדולה ביותר:

6-7 קישואים מגורדים דק- אין נקודות

3 בצלים קצוצים – אין נקודות

1 כוס קמח תופח – 14 נקודות

3/4 כוס מים – אין נקודות

2 כפות שמן – 6 נקודות

3 ביצים – 6 נקודות

כף אבקת מרק עוף פרווה – 1 נקודה

תבלינים (כפית שטוחה מלח, מעט פלפל שחור, רבע כפית כמון) – אין נקודות

2 קוביות שום דורות – אין נקודות

1 קוביה פטרוזיליה או כוסברה קפוא דורות – אין נקודות

20170318_155320_s 20170318_155335_s

איך מכינים?

מגרדים את הקישואים דק ושמים בקערה.

מוסיפים בצל קצוץ דק לקערה.

מוסיפים את כל שאר מצרכים ומערבבים היטב. שימו לב שקוביות התבלינים הקפואות הפשירו לחלוטין והתערבבו היטב עם שאר החומרים.

משמנים עם ספריי שמן קלות את התבנית (התערובת מספיקה לתבנית הגדולה ביותר החד פעמית).

מכניסים לתנור בחום 170 מעלות לכחצי שעה עד 40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

סה”כ 27 נקודות לתבנית שחילקתי ל-30 מנות – פחות מנקודה למנה.

למי שרוצה ואין בעיה להוסיף נקודות יכול לשים מעל פתיתי עמק לייט – מעולה!

בתיאבון!

20170318_155349_s

20170318_155411_s

עוד מהבלוג של עידית כהן ברגר

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 10 months
תצוגה מקדימה

קציצות בשר מטוגנות, מתובלות וטעימות

השנים חלפו. אני כבר לא עובדת במקום ההוא. הקולגה לצערי הרב נפטרה בגיל 41 מהתקף אסטמה בחו"ל – טרגדיה מזעזעת. בכל פעם שאני מכינה את הקציצות אני זוכרת אותה אומרת לי : תגרדי את התפוח אדמה פנימה ותראי שעם כל התבלינים איך יטרפו לך...

תצוגה מקדימה

אורז מוקפץ עם בשר טחון וירקות- ארוחה פיקנטית בסיר אחד!

לפעמים אבל ממש לפעמים בא לי להכין צהריים ממש זריזים...בשבת בצהריים בדרך כלל פחות מתחשק לי להתעסק במטבח ואם אין אוכל משישי בערב אזי מכינה ארוחות מהירות אך עדיין מזינות ככל האפשר. כזאת מנה הינה האורז הזה עם הבשר טחון וירקות....

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה