הבלוג של דקלה

אשת הדיגטל

נעים להכיר, אני דקלה בת 30 (+10 שנות ניסיון) גרה בפתח תקווה, אמא לליאו המתוק ומתחזקת זוגיות עם א. במקצועי אני מנהלת דיגיטל וטורפת תוכן, אבל זה לא באמת ממלא את לי את הבטן. לכן אני כאן, באתי ללמוד, ליישם ולשתף, אתם מוזמנים לעקוב,... +עוד

נעים להכיר, אני דקלה בת 30 (+10 שנות ניסיון) גרה בפתח תקווה, אמא לליאו המתוק ומתחזקת זוגיות עם א. במקצועי אני מנהלת דיגיטל וטורפת תוכן, אבל זה לא באמת ממלא את לי את הבטן. לכן אני כאן, באתי ללמוד, ליישם ולשתף, אתם מוזמנים לעקוב, יהיה טעיםםםםם

עדכונים:

פוסטים: 11

החל מינואר 2017

יום הולדת שנה לליאו, החלטנו לחגוג משהו קטן רק למשפחה, בערך 30 איש כולל הילדים, אחותי הסכימה לארח את כולנו אצלה, בעיקר מטעמי נגישות של אבא שלי.

בגיל ארבעים הרגיש לי שהגיע הזמן לדעת לארח לפחות את המשפחה.

אז התקשרתי לאחותי שבוע מראש לבדוק שהתפריט שחשבתי עליו הוא בסדר, והמשכתי עם עוד המון שיחות על המרכיבים ועד שיחות על גודל התבנית כולל צילומים של התבניות בווצאפ, אחותי בשיחה החמישית באותו שעה אמרה שהיא רואה טלנובלה וזה בדיוק השלב המותח, טלנובלות היא לא רואה אבל זה היה הרמז העבה שלה להגיד לי תסתדרי. זה השלב שהבנתי שכדאי לעשות משהו בעניין , אז שהתקשרו אלי השבוע להגיע לי שהתקבלתי לקורס בישול #פשוטלבשל מבית סלונה הבנתי שכנראה זה עניין של טיימניג ובאמת הגיע הזמן לדעת לבשל.

הקבוצה אפורה בנצוחה של דולי המהממת #15 גוונים של דולי. קרדיט לתמונה or hager

 

אוכל היה תמיד עניין מרכזי בבית, אמא מרוקאית שהבישול היה תמיד חלק חשוב מאיך שהגדירה את עצמה, כל סיפורי הילדות שלנו היו סביב אוכל, ואת הקילוגרמים גם ארבעים שנה אחרי אני עדין מנסה להוריד. המטבח היה הטריטוריה שלה וככזה לא נתנה לנו להיכנס, היום היחיד שהיא הסכימה שאני אבשל בו היה בחג שבועות, וגם זה לא בהתלהבות גדולה, היא טוענת שאני עושה המון בלאגן, מה שנכון, ולא מסדרת אחרי, מה שגם נכון, אבל כל שנה מחדש הסכימה שאני אבשל , אני הצטיידתי בכל מתכוני הגבינה  שפרסמו שבוע לפני החג , עשיתי כצפוי המון בלגן,  יצא טעים הרוב לפחות, אבל זה היה בישול ממתכונים ולא מהמטבח של אמא.

גם היום , בכל יום שישי יש את שיחת הטלפון, אמא אל תכיני הרבה אוכל, ובכל שבת יש גם וגם וגם וכמובן עוד המון סלטים שלא נהיה רעבים חלילה.

נחזור ליום הולדת ,האוכל יצא מוצלח ברובו, כולל קינוח שלא צלח והפך למשהו אחר שבסוף כולם אהבו בעיקר בגלל כמויות השוקולד שהיו בו. ויש את ליאו שלמרות שהוא עדין לא מבין שהמסיבה היא לכבודו, היה נראה מאוד מרוצה ששרו לו היום יום הולדת וזה הכי חשוב (וגם כמובן שכולם אמרו שהיה טעים).

יום הולדת לליאו שבוע לפני בגן

 

 

עוד מהבלוג של דקלה

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

שווארמה דג עם סלט עגבניות, מנה מרשימה, קלה להכנה ובעיקר טעימה אש!

אז מסתבר שיש במשפחה שלי אנשים שממש יודעים לבשל ואפילו הפכו את זה למקצוע שהתחלנו את הקורס #פשוטלבשל  גיליתי שלפחות שלוש מהמשפחה הקרובה שלי עובדים במסעדות שף בתל אביב.­­­­­ ויצאתי לבדוק איך עושים את זה על בסיס קבוע, כי אני...

תצוגה מקדימה

גם קציצות זה סוג של נחמה

שישי בצהריים, ריח טוב של אוכל מציף את הבית, המטבח מלא סירים אמא אחת עיפה, אני פחות לא משנה אם חזרתי מבית הספר, צבא ואחר כך גם מהאונבריסיטה, הייתי מגיעה ישר לסירים וטועמת...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה