הבלוג של דקלה

אשת הדיגטל

נעים להכיר, אני דקלה בת 30 (+10 שנות ניסיון) גרה בפתח תקווה, אמא לליאו המתוק ומתחזקת זוגיות עם א. במקצועי אני מנהלת דיגיטל וטורפת תוכן, אבל זה לא באמת ממלא את לי את הבטן. לכן אני כאן, באתי ללמוד, ליישם ולשתף, אתם מוזמנים לעקוב,... +עוד

נעים להכיר, אני דקלה בת 30 (+10 שנות ניסיון) גרה בפתח תקווה, אמא לליאו המתוק ומתחזקת זוגיות עם א. במקצועי אני מנהלת דיגיטל וטורפת תוכן, אבל זה לא באמת ממלא את לי את הבטן. לכן אני כאן, באתי ללמוד, ליישם ולשתף, אתם מוזמנים לעקוב, יהיה טעיםםםםם

עדכונים:

פוסטים: 11

החל מינואר 2017

הצעה לסוף היום , ציפס מצופה בפרמז’ן ותבלינים בתנור כמעט בלי שמן הולך נהדר עם בירה קרה וסדרה טובה.

20/02/2017

בבוקר בדרך לעבודה שמעתי את השיר הקסום של מיקה שדה Little Things

קצת אופטימיות בדרך לעוד יום עבודה

הדברים הקטנים או הרגעים הקטנים שהספקנו או לא הספקנו לאסוף בדרך

הדברים הקטנים שרק בדעיבד אנחנו מצליחים להבין כמה טובים הם היו או איך פספסנו אותם

לכולנו יש אותם, הרגעים האלה שאנחנו מפחדים שיחמקו לנו בין האצבעות

זה לא צריך להיות רגע מיוחד, אלה הדברים הקטנים שמרכיבים לנו את החיים, את היומיום, זה יכול להיות גם רק מבט קטן, או חיבוק ברגע שהכי היינו צריכים .

רגע קטן ביום לשבת ולהתרווח, רגע פשוט של אחרי יום עבודה ארוך,

אוכל מנחם, בירה קרה וסדרה טובה (The Blacklist) ועדיף עם משהו שיחלוק אתנו את כל הטוב הזה.

נכון שזה לא בתיאלנד על הים אבל אריאלה לא התקשרה ואיפלו לה ביטלו את הקמפיין , אז קבלו מתכון פשוט וקל להכנה, כי למי יש כוח אחרי יום עבודה.

מתכון לציפס טעים טעים  בלי טיגון ובלי יסורי מצפון.

second level

 

מצרכים:

6 תפוחי אדמה קטנים או 4 גדולים

ביצה

200 גרם פרמז’ן

שום, אני השתמשתי ב 3 קוביות שום של דורות

פטרוזליה

השתמשתי בקפואה של דורות (כי לי יש כוח לקצוץ בעשר בערב)

פפריקה

מלח פלפל

שחור

כמון

אופן הכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות

משמנים תבנית בשמן זית, ממש שכבה דקה

מכנים קערה עם ביצה וקערה עם הפרמז’ן וכל התבלינים

חותכים כל תפוח אדמה ל4 רבעים, טובלים בביצה ואחר כל בקערה עם הפרמז’ן והתבלינים

מסדרים בתבנית ומכנסים לחצי שעה לתנור

לא לשכוח בירה קרה

לא לשכוח בירה קרה

Little Things are all I see
when I try to understand how people meet
Sparkling Glance moment to embrace
Since the first time we met my heart can’t forget
I’m too shy to try what if you walk away ye ye

עוד מהבלוג של דקלה

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

פיצה ללא שמרים, עשר דקות עבודה וניחוח אטלקי

מי שמכיר אותי יודע, שבעבר לא הייתי חובבת פיצות ידועה, אך עם השנים זה השתנה אחרי שהכרתי את א' והאמת, שאחרי שטעמתי טעמה של "פיצה אוריגינלית" מה הוא, נשאר לי בפה טעם של עוד.... זו הייתה הפיצה הכי טעימה שאכלתי, סיפור תלוש כמו...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

שווארמה דג עם סלט עגבניות, מנה מרשימה, קלה להכנה ובעיקר טעימה אש!

אז מסתבר שיש במשפחה שלי אנשים שממש יודעים לבשל ואפילו הפכו את זה למקצוע שהתחלנו את הקורס #פשוטלבשל  גיליתי שלפחות שלוש מהמשפחה הקרובה שלי עובדים במסעדות שף בתל אביב.­­­­­ ויצאתי לבדוק איך עושים את זה על בסיס קבוע, כי אני...

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה