הבלוג של דקלה

אשת הדיגטל

נעים להכיר, אני דקלה בת 30 (+10 שנות ניסיון) גרה בפתח תקווה, אמא לליאו המתוק ומתחזקת זוגיות עם א. במקצועי אני מנהלת דיגיטל וטורפת תוכן, אבל זה לא באמת ממלא את לי את הבטן. לכן אני כאן, באתי ללמוד, ליישם ולשתף, אתם מוזמנים לעקוב,... +עוד

נעים להכיר, אני דקלה בת 30 (+10 שנות ניסיון) גרה בפתח תקווה, אמא לליאו המתוק ומתחזקת זוגיות עם א. במקצועי אני מנהלת דיגיטל וטורפת תוכן, אבל זה לא באמת ממלא את לי את הבטן. לכן אני כאן, באתי ללמוד, ליישם ולשתף, אתם מוזמנים לעקוב, יהיה טעיםםםםם

עדכונים:

פוסטים: 11

עוקבים: 0

החל מינואר 2017

ארוחת ערב מהירה וממש טעימה שנגמרת בדקות או איך במקום לרוץ התחלתי לבשל

01/04/2017

הכוונה המקורית היתה לחזור לרוץ

אני רצה שנים, או יותר נכון רצתי שנים, עד לפני שנתיים בערך לפני ההריון
רצתי עם קבוצת רצי נייקי תקופה ארוכה, קבוצה מדהימה של אנשים ולמרות שריצה זה ספורט אישי,
יש משהו מאוד חזק בלרוץ ביחד

אז לפני חצי שנה חפשתי קבוצה חדשה,הרגשתי שזה הזמן לחזור לכושר ולמשקל לפני ההריון.
נרשמתי לכמה קבוצות ריצה בפתח תקווה וזה לא עבד לי,
ניסתי כמה שיטות ספורט  טרנדיות וזה עוד יותר לא עבד לי.

ואז לפני מספר חודשיים ראיתי כתבה על מאמאנט, ליגת האמהות בכדורשת והחלטתי שזה יהיה הספורט החדש שלי,רק שהיו כמה בעיות קטנות:
הראשונה שההשתיכות היא לפי בית הספר של הילדים, וליאו היה בקושי בן חצי שנה, השניה שאני גרועה במשחקי כדור והשלישית שאני ממש לא אוהבת משחקי כדור.
את הבעיה הראשונה הצלחתי לפתור, יש תקן מיוחד בכל קבוצה לשחקניות חוץ, את הבעיה השניה והשלישית לא הצלחתי לפתור, הייתי ממש גרועה ולא הצלחתי לאהוב את המשחק, פרשתי בשיא אחרי חודשיים בלבד.

ממש קצת אחרי הפרישה התקשרו מסלונה ואמרו לי שהתקבלתי לקורס בישול, וכבר במפגש הראשון חילקו אותנו לקבוצות, אני בקבוצה האפורה עם דולי המנטורית המדהימה. מהתחלת הקורס היה ברור לי שזאת הקבוצה הנכונה, קבוצה כל כך אכפתית כיפית ומעצימה. והצלחתי למצוא את מקומי בה, ולמרות הטרוף היומיומי לא רציתי להפסיד אף שיעור.
אז נכון שלא חזרתי לכושר ובטח שלא ירדתי במשקל עם כל האוכל שבשלנו כל שבוע והמשימה השבועית שהיינו צריכים להכין, אבל זאת היתה חוויה מדהימה

אחד הדברים החשובים בקורס שאני למדתי הוא לסמוך על יכולת הבישול שלי ולאלתר תוך כדי תנועה, לפתוח את המקרר לראות איזה מצרכים יש ואיך הופכים אותם לארוחת ערב שווה (כי כמה כבר אפשר לאכול חביתה וסלט). אז המתכון שלי לפשטידת תירס פטריות ובצל שהיתה אמורה להיות גם צהריים למחר אבל חמש דקות אחרי שיצאה מהתנור נגמרה

מחר בטוח חוזרת לרוץ!

20170401_203623

מצרכים:

גביע קוטג’
יוגורט לבן או גביע גבינה לבנה
גבינה צהובה או מוצרלה
3 ביצים
פטריות
בצל
קופסת תירס קטנה
4 כפות קמח (תופח או להוסיף אבקת אפיה)
מלח
פלפל
פפריקה

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל180 מעלות
מטגנים את הבצל, אחרי כמה דקות מוסיפים את הפטריות עד שהבצל והפטריות משחימות ומצננים
בקערה שמים את כל הגבינות, הביצים והתירס, מוסיפים את הבצל והפטריות  והקמח (אם הבלילה נוזלית מידי לשים קצת יותר קמח), מתבלים שופכים את התערובת לתבנית ושמים בתנור לחצי שעה.
אפשר גם להכין במקום פשטידה  בתבניות אישיות של מאפינס.

 

 

 

 

 

 

עוד מהבלוג של דקלה

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

פיצה ללא שמרים, עשר דקות עבודה וניחוח אטלקי

מי שמכיר אותי יודע, שבעבר לא הייתי חובבת פיצות ידועה, אך עם השנים זה השתנה אחרי שהכרתי את א' והאמת, שאחרי שטעמתי טעמה של "פיצה אוריגינלית" מה הוא, נשאר לי בפה טעם של עוד.... זו הייתה הפיצה הכי טעימה שאכלתי, סיפור תלוש כמו...

תגובות

פורסם לפני 2 years
תצוגה מקדימה

ציפס ספרדי פריך בתנור בחמש דקות

בבוקר בדרך לעבודה שמעתי את השיר הקסום של מיקה שדה Little Things קצת אופטימיות בדרך לעוד יום עבודה הדברים הקטנים או הרגעים הקטנים שהספקנו או לא הספקנו לאסוף בדרך הדברים הקטנים שרק...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה