הבלוג של דקלה

אשת הדיגטל

נעים להכיר, אני דקלה בת 30 (+10 שנות ניסיון) גרה בפתח תקווה, אמא לליאו המתוק ומתחזקת זוגיות עם א. במקצועי אני מנהלת דיגיטל וטורפת תוכן, אבל זה לא באמת ממלא את לי את הבטן. לכן אני כאן, באתי ללמוד, ליישם ולשתף, אתם מוזמנים לעקוב,... +עוד

נעים להכיר, אני דקלה בת 30 (+10 שנות ניסיון) גרה בפתח תקווה, אמא לליאו המתוק ומתחזקת זוגיות עם א. במקצועי אני מנהלת דיגיטל וטורפת תוכן, אבל זה לא באמת ממלא את לי את הבטן. לכן אני כאן, באתי ללמוד, ליישם ולשתף, אתם מוזמנים לעקוב, יהיה טעיםםםםם

עדכונים:

פוסטים: 11

החל מינואר 2017

ארוחת ערב טעימה וקלילה לפסח, פריטטה תפוחי אדמה, עגבניות וגבינה. ארוחת ערב בטעם של חו”ל או כמה אני צריכה חופש.

25/03/2017

פסח כבר כמעט בפתח
אני לא מריחה את האביב אלה את החופש שכמעט מגיע

התקופה לפני החגים היא תמיד תקופה מטורפת בעבודה, הקמפיין של החגים צריך לעלות שבוע לפני החג,
רק שיומיים לפני הדד ליין מגיעים להחלטה איך ומה הולך להיות, הכול תמיד אבל תמיד ברגע האחרון, למרות שהפעם אמרנו שנערך בזמן  (מצד שני אנחנו תמיד אומרים את זה)

אז מבחנתי פסח זה הדדליין שלי לעוד כמה זמן יש לי בכדי לנשום שוב.
אז בשביל מי שלא טס ונשאר פה , וזה כולל גם אותי, מתכון לארוחת ערב בניחוח אטלקי שמצוינת לפסח, מנה קלילה ומאוד טעימה שטובה  גם בשאר השנה.

IMG_20170325_220807_344

מצרכים:
3-4 ביצים (תלוי בגודל המחבת)
10 תפוחי אדמה קטנים
בצל (אני השתמשתי בסגול )
שום כתוש דורות
5 עגבניות שרי
גבינת פטה (אפשר כל גבינה שאוהבים או שיש בבית/צהובה/צפתית)
מלח
פלפל
ארגנו טרי
פפריקה

אופן ההכנה
חותכים את תפוחי האדמה לרבעים , משמנים מחבת ב2 כפות שמן זית ועל אש ממש נמוכה מטגנים את תפוחי האדמה, עד שהם מזהיבים מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן למספר דקות נוספות
בקערה קטנה מפוררים את הפטה או כל גבינה אחרת שבחרתם, מוסיפים את התבלינים ומוסיפים למחבת לדקה או שתיים,
שמים בקערה את הביצים ומערבבים, שופכים את התערובת על המחבת, לאחר שהבצים התקשו מעט מכניסים לתנור ל5-10 דקות  או עד שהפריטטה מזהיבה.

שיהיה חג שמח!

 

 

 

 

עוד מהבלוג של דקלה

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

פיצה ללא שמרים, עשר דקות עבודה וניחוח אטלקי

מי שמכיר אותי יודע, שבעבר לא הייתי חובבת פיצות ידועה, אך עם השנים זה השתנה אחרי שהכרתי את א' והאמת, שאחרי שטעמתי טעמה של "פיצה אוריגינלית" מה הוא, נשאר לי בפה טעם של עוד.... זו הייתה הפיצה הכי טעימה שאכלתי, סיפור תלוש כמו...

תגובות

פורסם לפני 3 years
תצוגה מקדימה

ציפס ספרדי פריך בתנור בחמש דקות

בבוקר בדרך לעבודה שמעתי את השיר הקסום של מיקה שדה Little Things קצת אופטימיות בדרך לעוד יום עבודה הדברים הקטנים או הרגעים הקטנים שהספקנו או לא הספקנו לאסוף בדרך הדברים הקטנים שרק...

תגובות

פורסם לפני 3 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה