הבלוג של דבורה א

devoracake

היי נולדתי בשטרסבורג אבל אני כיובל בארץ המדהימה שלנו אמא לשישה מדהימים ,. אני מתעסקת באסתטיקת הפה ובעלת מעבדת שיניים מה שנקרא טכנאית שיניים בדרגת אומן אם תשאלו מה זה? אז אני מייצרת את הפרוטטיקה של הפה .(את הכתרים... +עוד

היי נולדתי בשטרסבורג אבל אני כיובל בארץ המדהימה שלנו אמא לשישה מדהימים ,. אני מתעסקת באסתטיקת הפה ובעלת מעבדת שיניים מה שנקרא טכנאית שיניים בדרגת אומן אם תשאלו מה זה? אז אני מייצרת את הפרוטטיקה של הפה .(את הכתרים והגשרים) דואגת שלכל אחד ואחת יהיה חיוך מושלם אוהבת מאוד ליצור .בנוסף אני מעצבת עוגות לארועים וימי הולדת שילוב מנצח בין הטעם לאומנות אז נכנסתי למטבח ומשם השמים הם הגבול

עדכונים:

פוסטים: 5

החל מספטמבר 2019

IMG_20190707_043531_835

הרבה אומרים שלא מצליח להם הלחם שהוא יוצא  קשה דחוס כבד…

אז הנה המתכון שתמיד יצליח לכם

המתכון :
▪︎קילו קמח
▪︎2כפות שמרים
▪︎4 כפות סוכר
▪︎1 כף מלח
(אני שמה מלח אטלנטי והוא פחות מלוח מהרגיל .אז מוסיפה לכף עוד רבע כף).
▪︎2 כפות דבש
▪︎3/4 כוס שמן
▪︎2.5 כוסות מים .

▪︎אני מוסיפה 2 קורט טימין זה מאוד מוסיף.
וכשנחה עלי הרוח גם כף קצח.
לא חובה זה אופציונאלי.
וכן הבצק מצוין גם ללחמניות .
ללוש 15 דקות (לא פחות).אם הבצק נקרע ולא אלסטי ללוש עוד5 דקות.לשמן את הקערה ומעט את הבצק מעל לסגור עם נילונית ולחורר שיהיה חמצן לשמרים.
ולהתפיח שעה
ואחר כך ליצור את הצורה ,

לתת עוד 20 דקןת התפחה .
להבריש בביצה/מים ולפזרו שומשום.

לכוון תנור ל200° ולאפות 30-35 דקות

יאללה עכשיו נשאר רק לרוץ למטבח ולהכין חלות/לחמניות.

שתפו אותי אם הכנתם.

 

הערות :הלחם יכול להיות 3,4ימים בטמפ’ חדר

ונשאר טרי הודות לדבש שיש בו אינזים שתורם לחיי מדף.

ניתן להקפיא.

עוד מהבלוג של דבורה א

תצוגה מקדימה

עוגיות מכוסמת ירוקה- רק 3 רכיבים ללא סוכר,ללא ביצים.

למי שלא מכיר אז ממש  כדאי לכם להכיר את הכוסמת הירוקה יש בה המון דברים טובים כמו: ערכים תזונתיים של כוסמת ירוקה כוסמת ירוקה אינה מכילה גלוטן, בעלת אינדקס גליקמי נמוך ואחוזי שומן נמוכים. הכוסמת הירוקה עשירה בסיבים...

תצוגה מקדימה

עוגיה על מקל - קייקפופס קינוח קל להכנה ומרשים וטעים

החומרים: עוגה כלשהיא שיש לכם בבית  (אפשר גם קנוי כמו עוגת הבית) 8-9 יחידות עוגיות לוטוס מפוררות 30 גרם חמאה מומסת חבילת מקלות כמו מקל של סוכריות( יש בכל חנות למוצרי אפיה) צנצנת ממרח לוטוס. אז...שנתחיל? מפוררים את...

תגובות

פורסם לפני 2 months
תצוגה מקדימה

קרקרים מלוחים ללא גלוטן

  לפעמים מתחשק לנשנש אבל כמי שחשוב לה מה  מכניסים לגוף חיפשתי קרקר ללא קמח חיטה השתמשתי בקמח עדשים כתומות וקמח חומוס. שני הקמחים מצויינים למתכון תופתעו כמה טעים...

תגובות

פורסם לפני 3 months

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה