הבלוג של דבורה א

devoracake

היי נולדתי בשטרסבורג אבל אני כיובל בארץ המדהימה שלנו אמא לשישה מדהימים ,. אני מתעסקת באסתטיקת הפה ובעלת מעבדת שיניים מה שנקרא טכנאית שיניים בדרגת אומן אם תשאלו מה זה? אז אני מייצרת את הפרוטטיקה של הפה .(את הכתרים... +עוד

היי נולדתי בשטרסבורג אבל אני כיובל בארץ המדהימה שלנו אמא לשישה מדהימים ,. אני מתעסקת באסתטיקת הפה ובעלת מעבדת שיניים מה שנקרא טכנאית שיניים בדרגת אומן אם תשאלו מה זה? אז אני מייצרת את הפרוטטיקה של הפה .(את הכתרים והגשרים) דואגת שלכל אחד ואחת יהיה חיוך מושלם אוהבת מאוד ליצור .בנוסף אני מעצבת עוגות לארועים וימי הולדת שילוב מנצח בין הטעם לאומנות אז נכנסתי למטבח ומשם השמים הם הגבול

עדכונים:

פוסטים: 5

החל מספטמבר 2019

קרקרים ללא סוכר ללא משמרים וללא גלוטן

 

לפעמים מתחשק לנשנש אבל כמי שחשוב לה מה  מכניסים לגוף חיפשתי קרקר ללא קמח חיטה השתמשתי בקמח עדשים כתומות וקמח חומוס.

שני הקמחים מצויינים למתכון תופתעו כמה טעים לנשנש עם מעט טחינה /גבינה מלוחה /צהובה ….

קרקרים שמכינים ב5 דקות ואופים 20דקות.

המתכון:

1 כוס קמח עדשים כתומות/או קמח חומוס

חצי כוס מים

רבע כוס שמן זית

חצי כפית מלח הימלאיה.

לפיזור מעל:מלח,שומשום,קמח,קימל,אבקת שום.

האופן:

בקערה אחת בלבד

מערבבים הכל לעיסה אחידה.

1)מרדדים בין 2 ניירות אפייה לעובי דק 3מ”מ

2)לפזר מלח גס ,וזרעים שאוהבים…ולפני שחורצים להניח נייר אפיה ועם מערוך לעבור מעל כדי שהזרעים והמלח שפיזרנו ישקעו מעט בבצק.

3)עם גלגלת פיצה נחרוץ מלבנים או ריבועים בגודל שנרצה.

4)למשוך את הנייר עם הבצק המרודד לתבנית ולהכניס לתנור שחומם מראש. 180° כ-20 דקות.

לטרוף…

 

עוד מהבלוג של דבורה א

תצוגה מקדימה

עוגיות מכוסמת ירוקה- רק 3 רכיבים ללא סוכר,ללא ביצים.

למי שלא מכיר אז ממש  כדאי לכם להכיר את הכוסמת הירוקה יש בה המון דברים טובים כמו: ערכים תזונתיים של כוסמת ירוקה כוסמת ירוקה אינה מכילה גלוטן, בעלת אינדקס גליקמי נמוך ואחוזי שומן נמוכים. הכוסמת הירוקה עשירה בסיבים...

לחם מקמח כוסמין מלא שתמיד מצליח עם מרכיב סודי

הרבה אומרים שלא מצליח להם הלחם שהוא יוצא  קשה דחוס כבד... אז הנה המתכון שתמיד יצליח לכם המתכון : ▪︎קילו קמח ▪︎2כפות שמרים ▪︎4 כפות סוכר ▪︎1 כף מלח (אני שמה מלח...

תגובות

פורסם לפני 1 month

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה