הבלוג של דבורה א

devoracake

היי נולדתי בשטרסבורג אבל אני כיובל בארץ המדהימה שלנו אמא לשישה מדהימים ,. אני מתעסקת באסתטיקת הפה ובעלת מעבדת שיניים מה שנקרא טכנאית שיניים בדרגת אומן אם תשאלו מה זה? אז אני מייצרת את הפרוטטיקה של הפה .(את הכתרים... +עוד

היי נולדתי בשטרסבורג אבל אני כיובל בארץ המדהימה שלנו אמא לשישה מדהימים ,. אני מתעסקת באסתטיקת הפה ובעלת מעבדת שיניים מה שנקרא טכנאית שיניים בדרגת אומן אם תשאלו מה זה? אז אני מייצרת את הפרוטטיקה של הפה .(את הכתרים והגשרים) דואגת שלכל אחד ואחת יהיה חיוך מושלם אוהבת מאוד ליצור .בנוסף אני מעצבת עוגות לארועים וימי הולדת שילוב מנצח בין הטעם לאומנות אז נכנסתי למטבח ומשם השמים הם הגבול

עדכונים:

פוסטים: 5

החל מספטמבר 2019

למי שלא מכיר אז ממש  כדאי לכם להכיר את הכוסמת הירוקה יש בה המון דברים טובים כמו:

ערכים תזונתיים של כוסמת ירוקה

  • כוסמת ירוקה אינה מכילה גלוטן, בעלת אינדקס גליקמי נמוך ואחוזי שומן נמוכים.
  • הכוסמת הירוקה עשירה בסיבים תזונתיים.
  • כוסמת ירוקה מכילה רוטין שהוא ביו-פלבנואיד אשר מחזק את דפנות כלי הדם, מונע דימומים ושומר על גמישות כלי הדם. רוטין ידוע בתכונתו לאיזון לחץ דם ומגביר את זרימת הדם לגפיים.
  • הכוסמת הירוקה עשירה בחלבון איכותי כ-18% ואף יותר, חלבון צמחי זה מתעכל בקלות ונספג ביעילות.
  • הכוסמת הירוקה עשירה בברזל, אבץ, סלניום, מינרלים אלו אחראיים על אספקת רמות חמצן לרקמות, לקיום תהליכי חילוף חומרים.
  • זו הכוסמת שבחרתי את הירוקה ,לא קלויה.
  • טחנתי במטחנת קפה וייצרתי מזה קמח .
  • מהקמח עשיתי עוגיות ממולאות בתמרים ואגוזים.
  • המתכון:
  • 450 גרם קמח כוסמת ירוקה
  • 50 גרם קמח שקד לבן טחון.
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • חצי כוס שמן בכבישה קרה(שמן קוקוס,שמן זרעי ענבים).
  • אם צריך להוסיף 2-3 כפות מים בהדרגה ייתכן שלא צריך רק עד שמתגבש הבצק לגוש!
  • למילוי:
  • גביע ממרח תמרים
  • כפית קנמון(אני שמה יותר אני ממש אוהבת קינמון)
  • מעט תמצית זהר
  • אופציונאלי אגוזי מלך שבורים ומעט שבבי קוקוס לפיזור.
  • האופן:
  • מאחדים את כל החומרים לבצק אחיד ,את המים מוסיפים בהדרגה עד לאיחוד .
  • מחלקים את בצק ל4 חלקים
  • מרדדים כל חלק למלבן, מורחים מילוי מגלגלים
  • אופים 230°, 15-20 דקות תלוי בתנור.
  • טיפים חשובים מאוד :
  • לרדד בין שתי ניירות אפיה.
  • כי בלתי אפשרי לגלגל בלי עזרת הנייר.
  • לרדד דק דק.
  • אפשר להקפיא 10 דקות את הרולדות ולחתוך לפני אפיה.
  • הערות:
  • נשמר בכלי אטום מעל שבוע בטמפ חדר
  • במקרר נשמר גם שבועיים..

עוד מהבלוג של דבורה א

תצוגה מקדימה

קרקרים מלוחים ללא גלוטן

  לפעמים מתחשק לנשנש אבל כמי שחשוב לה מה  מכניסים לגוף חיפשתי קרקר ללא קמח חיטה השתמשתי בקמח עדשים כתומות וקמח חומוס. שני הקמחים מצויינים למתכון תופתעו כמה טעים...

תגובות

פורסם לפני 3 months

לחם מקמח כוסמין מלא שתמיד מצליח עם מרכיב סודי

הרבה אומרים שלא מצליח להם הלחם שהוא יוצא  קשה דחוס כבד... אז הנה המתכון שתמיד יצליח לכם המתכון : ▪︎קילו קמח ▪︎2כפות שמרים ▪︎4 כפות סוכר ▪︎1 כף מלח (אני שמה מלח...

תגובות

פורסם לפני 4 weeks

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה