היי נולדתי בשטרסבורג אבל אני כיובל בארץ המדהימה שלנו אמא לשישה מדהימים ,. אני מתעסקת באסתטיקת הפה ובעלת מעבדת שיניים מה שנקרא טכנאית שיניים בדרגת אומן אם תשאלו מה זה? אז אני מייצרת את הפרוטטיקה של הפה .(את הכתרים... +עוד
היי נולדתי בשטרסבורג אבל אני כיובל בארץ המדהימה שלנו אמא לשישה מדהימים ,. אני מתעסקת באסתטיקת הפה ובעלת מעבדת שיניים מה שנקרא טכנאית שיניים בדרגת אומן אם תשאלו מה זה? אז אני מייצרת את הפרוטטיקה של הפה .(את הכתרים והגשרים) דואגת שלכל אחד ואחת יהיה חיוך מושלם אוהבת מאוד ליצור .בנוסף אני מעצבת עוגות לארועים וימי הולדת שילוב מנצח בין הטעם לאומנות אז נכנסתי למטבח ומשם השמים הם הגבול
עדכונים:
פוסטים: 5
החל מספטמבר 2019
כשאני מחפשת מתכון לא תמיד יש לי סבלנות וחשק לקרא “הקדמות” אז שניגש ישר למתכון? לא לפני שאקדים ואומר שזה מתכון של לנדוור רק עם מעט שינויים והתאמות שלי. החומרים 3 כוסות קמח כוסמין מלא 1 כוס מים 1כפית שמרים יבשים רבע כוס שמן זית (60מל) רבע כפית מלח. ממרח שאוהבים ומקלות שוקולד מריר קצוצים ...
הרבה אומרים שלא מצליח להם הלחם שהוא יוצא קשה דחוס כבד… אז הנה המתכון שתמיד יצליח לכם המתכון : ▪︎קילו קמח ▪︎2כפות שמרים ▪︎4 כפות סוכר ▪︎1 כף מלח (אני שמה מלח אטלנטי והוא פחות מלוח מהרגיל .אז מוסיפה לכף עוד רבע כף). ▪︎2 כפות דבש ▪︎3/4 כוס שמן ▪︎2.5 כוסות מים . ▪︎אני מוסיפה ...