dandan21

הבלוג של dandan21

dandan21

עדכונים:

פוסטים: 40

החל מאפריל 2020

  • dandan21

    לחם שום

    מרכיבים שכבה ראשונה: 160 ג’ חמאה רכה 2 כפית שום כתוש חצי כפית מלח שכבה שנייה: 90 ג’ גבינה בולגרית 1000 ג’ תרד 4 בצלים גדולים 90 ג’ גבינה צהובה מגורדת 2 ביצה 5 כפות קוטג’ מלח אופן ההכנה: לוקחים תרד בייבי ומבשלים אותו במשך 8 דקות במים רותחים ומשאירים אותו בצד למשך שעה וחצי ...

    תגובות

    פורסם לפני 11 שעות
  • dandan21

    פשטידת ברוקולי

    מרכיבים 350 גרם פרחי ברוקולי חלוטים מרוככים 2 ביצים 0.5 גביע גבינת קוטג’ 5% 75 גרם גבינה צהובה מגורדת דק 0.5 גביע קטן של שמנת חמוצה 100 גרם 2 כפות קמח מלח ופלפל לפי הטעם אופן ההכנה חולטים את פרחי הברוקולי ומצננים. לאחר מכן לוקחים קערת נירוסטה גדולה ומניחים בה את כל המרכיבים חוץ מפרחי ...

    תגובות

    פורסם לפני 11 שעות
  • dandan21

    מתכון לעוגת גבינה

    מרכיבים 6 ביצים L מופרדות כפית תמצית וניל 3.5 כפות קורנפלור 2 כפות קמח שטוחות 700 גרם גבינה לבנה 5% 4 כפות פודינג וניל חצי קופסה שמנת מתוקה אופן ההכנה מתחילים להפריד את הביצים ולאחר מכן לוקחים קערת סולתם ומערבבים את הגבינה,תמצית הוניל והחלמונים. מוסיפים את הקורנפלור וגם 2 כפות קמח דקות. לוקחים מיקסר ידני ...

    תגובות

    פורסם לפני 11 שעות
  • dandan21

    היסטוריית המצאת המקינטה

    בקפה יש משהו שהופך אותו ליותר ממה שהוא. גם תהליך הפיכתו יכול להיות מהנה בדיוק כמו ששותים אותו. הפטנט אשר נרשם ב1933 ע”י הממציא לואיג’י דה פונטו עבור אלפונסו ביאלטי. הקפה הפך להיות פופולרי ברחבי איטליה בראשית המאה העשרים ורוב האיטלקים היו להוטים לקבל את הטעמים העזים של הקפה כמו שהתרגלו בברים. בראשית שנות ה30 ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 weeks
  • dandan21

    מתכון לפסטה בזוקיני

    מרכיבים בצל וחצי קורט מלח כפית פפריקה מתוקה 200 גרם פסטה פוזילי קורט ציפורן גרוסה 2.5 כפות סויה רבע כוס יין לבן רבע כפית אגוז מוסקט גבעול בצל ירוק 2 שיני שום בינוניות 3 כפות זעתר 1 לימון כבוש חתוך לקוביות 5 עגבניות 2פלפלים אדומים 2 זוקיני ירוק כף גינג’ר 5 גזרים קטנים אופן ההכנה ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    ריבת חצילים

    מרכיבים 800 גרם חצילים קטנים 1 תמצית וניל 800 גרם סוכר 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי אופן ההכנה דוקרים את החצילים במזלג ומורידים את הגבעול. בתוך סיר ארקוסטיל מרתיחים את החצילים וכשרתח מוציאים את המים. לאחר מכן מוסיפים את הוניל והסוכר ונותנים להם 3 שעות. מבשלים כ-45 דקות בלהבה לא גבוהה ותוך כדי מוסיפים ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    קציצות שניצל

    קציצות חזה עוף בתיבול כוסברה ובצל ירוק. מרכיבים 4 גבעולי בצל ירוק בחלקו הירוק מקוצצים 6 פרוסות שניצל חתוך חצי צרור כוסברה קצוצה פלפל גרוס גס 2 ביצים מלח גרוס גס 3 כפות פירורי לחם כמון פפריקה מתוקה אופן ההכנה חותכים את הפרוסות של חזה העוף לקוביות עם סכין שף שמים את הבשר בקערת נירוסטה ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    מרק בשר\

    מרכיבים רבע קילו בשר צלי 1 עצמות קישוא קטן פרוס 1 גבעול סלרי קצוץ גס גזר קצוץ 2 כרשות פרוסות חצי בצל קצוץ גס 2 עגבניות שקולפו מראש קורט פלפל ומלח חציל אחד מומלח קצוץ רבע כוס אורז שהורתח מראש אופן ההכנה את הבשר והעצם שמיר בסיר כחב ומכסים ב-2 ליטר מים עד לרתיחה על ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    תאנים בסירופ

    מרכיבים חצי קילו תאנים רבע כוס סוכר 2 כוסות מים מיץ מרבע לימון 1 תמצית וניל אופן ההכנה רוחצים את התאנים טוב,חותכים את הגבעולים. מרתיחים את מיץ הלימון והסוכר ל2 דרות עד שהתערובת מתעבה מעט. מניחים את התאנים בתערובת למשך לילה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד להתרככות התאנים,מפרידים אותם מהתערובת עם כף הגשה מחוררת ושמים בצנצנת ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    ריבת עלי ורד

    חצי קילו עלי ורדים טריים כוס מיץ לימון רבע כוס סוכר 2 כפות מי ורדים מבשלים את עלי הורדים עד להתרככות,מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון עד להסמכה של התערובת שהתקבלה. מוסיפים מעט ממי מהורדים אם לעלים אין ריח חזק....

    תגובות

    פורסם לפני 2 months

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה