dandan21

הבלוג של dandan21

dandan21

עדכונים:

פוסטים: 37

החל מאפריל 2020

  • dandan21

    היסטוריית המצאת המקינטה

    בקפה יש משהו שהופך אותו ליותר ממה שהוא. גם תהליך הפיכתו יכול להיות מהנה בדיוק כמו ששותים אותו. הפטנט אשר נרשם ב1933 ע”י הממציא לואיג’י דה פונטו עבור אלפונסו ביאלטי. הקפה הפך להיות פופולרי ברחבי איטליה בראשית המאה העשרים ורוב האיטלקים היו להוטים לקבל את הטעמים העזים של הקפה כמו שהתרגלו בברים. בראשית שנות ה30 ...

    תגובות

    פורסם לפני 4 weeks
  • dandan21

    מתכון לפסטה בזוקיני

    מרכיבים בצל וחצי קורט מלח כפית פפריקה מתוקה 200 גרם פסטה פוזילי קורט ציפורן גרוסה 2.5 כפות סויה רבע כוס יין לבן רבע כפית אגוז מוסקט גבעול בצל ירוק 2 שיני שום בינוניות 3 כפות זעתר 1 לימון כבוש חתוך לקוביות 5 עגבניות 2פלפלים אדומים 2 זוקיני ירוק כף גינג’ר 5 גזרים קטנים אופן ההכנה ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    ריבת חצילים

    מרכיבים 800 גרם חצילים קטנים 1 תמצית וניל 800 גרם סוכר 2 כפות מיץ לימון סחוט טרי אופן ההכנה דוקרים את החצילים במזלג ומורידים את הגבעול. בתוך סיר ארקוסטיל מרתיחים את החצילים וכשרתח מוציאים את המים. לאחר מכן מוסיפים את הוניל והסוכר ונותנים להם 3 שעות. מבשלים כ-45 דקות בלהבה לא גבוהה ותוך כדי מוסיפים ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    קציצות שניצל

    קציצות חזה עוף בתיבול כוסברה ובצל ירוק. מרכיבים 4 גבעולי בצל ירוק בחלקו הירוק מקוצצים 6 פרוסות שניצל חתוך חצי צרור כוסברה קצוצה פלפל גרוס גס 2 ביצים מלח גרוס גס 3 כפות פירורי לחם כמון פפריקה מתוקה אופן ההכנה חותכים את הפרוסות של חזה העוף לקוביות עם סכין שף שמים את הבשר בקערת נירוסטה ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    מרק בשר\

    מרכיבים רבע קילו בשר צלי 1 עצמות קישוא קטן פרוס 1 גבעול סלרי קצוץ גס גזר קצוץ 2 כרשות פרוסות חצי בצל קצוץ גס 2 עגבניות שקולפו מראש קורט פלפל ומלח חציל אחד מומלח קצוץ רבע כוס אורז שהורתח מראש אופן ההכנה את הבשר והעצם שמיר בסיר כחב ומכסים ב-2 ליטר מים עד לרתיחה על ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    תאנים בסירופ

    מרכיבים חצי קילו תאנים רבע כוס סוכר 2 כוסות מים מיץ מרבע לימון 1 תמצית וניל אופן ההכנה רוחצים את התאנים טוב,חותכים את הגבעולים. מרתיחים את מיץ הלימון והסוכר ל2 דרות עד שהתערובת מתעבה מעט. מניחים את התאנים בתערובת למשך לילה. מביאים לרתיחה ומבשלים עד להתרככות התאנים,מפרידים אותם מהתערובת עם כף הגשה מחוררת ושמים בצנצנת ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    ריבת עלי ורד

    חצי קילו עלי ורדים טריים כוס מיץ לימון רבע כוס סוכר 2 כפות מי ורדים מבשלים את עלי הורדים עד להתרככות,מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון עד להסמכה של התערובת שהתקבלה. מוסיפים מעט ממי מהורדים אם לעלים אין ריח חזק....

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    פיתות עם בצל

    מרכיבים: 600 ג’ קמח (2 כוסות + 3 כפות נוספות) כפית וחצי מלח שטוחה 90 מ”ל שמן (רבע כוס) 220 מ”ל מים פושרים חצי שקית שמרים טריים כף סוכר למילוי הבצל: 4 בצלים חתוכים קטן קורט מלח מעט זעתר 4 שיני שום קצוצות גס פלפל שחור גרוס גס 3 כפות פטרוזיליה קצוצות דק אופן ההכנה ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    לחם שום

    אופן ההכנה: לוקחים תרד בייבי ומבשלים אותו במשך 8 דקות במים רותחים ומשאירים אותו בצד למשך שעה וחצי מסונן,לוחצים עליו מידי פעם על מנת להוציא ממנו את הנוזלים,מומלץ לבצע זאת יום לפני הכנת המתכון. חוצים כל לחמניה לחצי לאורך ומוציאים את פנים הלחמניות,מערבבים שום,מלח וחמאה ומורחים בתוך כל לחמניה. 4. לחמם תנור ל 180 מעלות. ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months
  • dandan21

    חמין עוף

    מרכיבים: 2 קילו כרעיים 6 שיני שום שמנמנות חצי כוס סילאן 2כפות גדושות פפריקה כפית גריל עוף 5 בצלים חצויים ופרוסים 25 ראשי שום שלמים 7 תפוחי אדמה 3 גזרים 3 וחצי כוסות מים מלח פלפל אופן ההכנה: מטגנים את השום והבצל במחבת רחבה של סולתם ולאחר מכן מוסיפים חצי כוס מים,תבלינים ואת הסילאן עד ...

    תגובות

    פורסם לפני 2 months

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה