הבלוג של אנחנו סדנאות איכות

dafnalev

ייעוץ ושירותים עיסקיים העצמה, חוויה, אנשים

עדכונים:

פוסטים: 17

החל ממרץ 2015

    אנחנו חיים בעולם של משאבים מוגבלים. מנהלים ועסקים רבים נוטים לעיתים להתחרות על מחיר המוצר, מתוך תיקווה שבכך יגדילו את      כמות הלקוחות והמכירות.

   התחרות על המחיר עלולה להיות שלילית מעיקרה, ובסופו של דבר להביא את העסק ומנהליו להפסדים.

     מחיר המוצר או השירות הם מרכיב חשוב וחיוני לפעילותו של העסק ולחוסנו. עסק יציב מעניק ללקוחותיו שירות מעולה ומוצרים           איכותיים.

      הורדת מחירים מובילה בהכרח לבינוניות בטיב המוצר ופוגעת באיכות השירות.

תג המחיר של הורדת מחירים בלתי שקולה, עלולה להיות לעיתים הרסנית לעסק שלך ולעסקים אחרים.

לפני שמורידים מחיר, כדאי לבדוק מה הן המגבלות שלנו, מה הם צרכיהם של הלקוחות שלנו, וכיצד אפשר לשלב את מגבלות העסק עם צרכי הלקוחות באופן מיטבי.

כדאי לשקול להעביר את המאבק במתחרים למישור שונה; במקום להתחרות על המחיר, אפשר להתחרות על השירות (מהירותו, יעילותו, התאמתו לקהל היעד וכו’).

אפשר להתחרות על מומחיות, מקצועיות, חדשנות, עקביות, נאמנות, מהימנות ועוד.

אל תפחדו להיות שונים - נסו למצוא מה הוא היתרון היחסי של העסק שלכם על פני עסקים דומים, מה מבדל אתכם, מה הצרכים האמיתיים של הלקוחות שלכם, ומה הוא הערך המוסף שאתם מעניקים ללקוחות.

ובעיקר – אל תפחדו להשתנות.

ברוח הדברים ולבקשת הקוראים הצמחוניים ומקפידי הבריאות, צירפנו הפעם מתכון לשושנים מתפוח אדמה

  • קולפים 2 תפוחי האדמה, פורסים לפרוסות דקות מאוד ומשרים כרבע שעה בקערת מי ברז.
  • מרתיחים מים בסיר עמוק, ואחרי שהמים הגיעו לנקודת הרתיחה מבשלים את פרוסות תפוחי האדמה כשתי דקות (לריכוך) באש גבוהה.
  • מסננים היטב ומניחים לפרוסות להתקרר.
  • מברישים את פרוסות תפוחי האדמה במלח פלפל ומעט שמן זית (או בתערובת של מיונז וחרדל דיז’ון)
  • מסדרים את הפרוסות בצורת שושנה בתוך תבנית מאפינס ואופים בתנור ב-170 מעלות, כ-45 דקות, עד להזהבה בקצוות.

 

בתיאבון!

 

“אנחנו” 

עוד מהבלוג של אנחנו סדנאות איכות

תצוגה מקדימה

אפקט הדומינו - הלקוח תמיד צודק !! ?? ו...בונוס - מתכון להכנת עוגיות דומינו עם הילדים בחופש

  גישת השירות שטבעה את המונח "הלקוח תמיד צודק", הולכת ונעלמת על רקע השינויים הרבים בהתנהלות העסקית כיום. בעולם העסקים הגלובלי, מפנה התפיסה הקודמת את מקומה לגישה החדשנית,...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

בכנות - איזה סוג של מנהלים אתם ???

 האם גם אתם חושבים שמנהלים מעדיפים להעסיק אנשים קטנים לצידם ?     אנשים קטנים הם אנשים חיוורים, אלה נתפסים כאנשים בעלי מודעות עצמית נמוכה.     רב המנהלים תוהים (וטועים) לחשוב שלצד עובדים זוטרים, הם עצמם...

תגובות

פורסם לפני 5 years
תצוגה מקדימה

מי תגמל את הגבינה שלי ??? איך מרוויחים לקוחות ועובדים מרוצים ... ??? (פרק א')

כשמנהל מתגמל את עובדיו, הארגון ומנהליו הם המרוויחים העיקריים.   תמריצים הניתנים לעובדים מסייעים בהטמעת תרבות ארגונית, מעלים את התפוקות בקרב העובדים, משפרים את ביצועי הארגון, ומגדילים משמעותית את כמות הלקוחות...

תגובות

פורסם לפני 5 years

תגובות

טופ 20 - בלוגים

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה