הבלוג של יעל טייץ

מתבגרת מחדש

אמא לחמישה ילדים ,נשואה בהרבה אושר ואהבה ,בעלת עסק לטקסטיל יחודי chic&comfy, רוכשת אהבה גדולה מאוד לבישול ואפיה , אוהבת ספורט במינונים נמוכים,פעילה בהתנדבות בעמותת מעגל נשים 911 הרצליה-כ.שמריהו.מכורה לדיגיטל.

עדכונים:

פוסטים: 63

החל מאוקטובר 2017

במקור השם של העוגיות האלו 1,2,3 כי המרכיבים זה 100גר׳ 200 גר׳ ו300גר׳ אבל האמת זה השם שלהן כי הן ניגמרות לפני שסופרים עד 3 אז מומלץ להכין מיד כמות כפולה

23/01/2020

זה עוד אחד מהמתכונים האלו שכתובים אצלי במחברת כמה עשורים ותמיד תמיד אני מכינה אותו באותה הדרך הפעם החלטתי לשנו קצת את הגירסה , הוספתי קינמון וגם קיררתי את הבצק בצורת נחש וחתכתי פדוסות דקות דקות וכך יצאו לי עוגיות דקות פריכות וטעימות אש עם התה והקפה בימי החורף הקרים.

הבעיה היחידה שנוצרה לי שהן ניגמרות מהר מידי ורק השבוע יצא לי להכין אותן כבר שלוש פעמים .

החומרים :

  • 100 גר׳ סוכר
  • 1 ביצה
  • 200 גר׳ חמאה בטמפרטורת החדר
  • 300 גר׳ קמח רגיל
  • 1 כפית קינמון טחון

 

אופן ההכנה :

במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הסוכר,ביצה,חמאה.

מוסיפים את הקמח והקינמון.

פורסים ניילון נצמד מעבירים את הבצק יוצרים נחש עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה לפחות.

מוציאים מהמקרר פורסים לפרוסות דקות, טובלים כל פרוסה בסוכר מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות עד להשכמה.

 

עוגיות סוכר עוגיות סוכרעוגיותסוכר5עוגיותסוכר9

מוציאים מצננים על רשת ומכניסים לצנצנת סגורה.

עוגיות 123 יעל טייץ

בתיאבון!

תיזכרו אהבה לא תציל את העולם אבל היא תעשה אותו מקום טוב יותר לחיות בו!
יעל טייץ
Chic&Comfy

 

 

 

עוד מהבלוג של יעל טייץ

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה