הבלוג של יעל טייץ

מתבגרת מחדש

אמא לחמישה ילדים ,נשואה בהרבה אושר ואהבה ,בעלת עסק לטקסטיל יחודי chic&comfy, רוכשת אהבה גדולה מאוד לבישול ואפיה , אוהבת ספורט במינונים נמוכים,פעילה בהתנדבות בעמותת מעגל נשים 911 הרצליה-כ.שמריהו.מכורה לדיגיטל.

עדכונים:

פוסטים: 52

החל מאוקטובר 2017

זיכרון הילדות של עופר מהבית הוא שבכל שבת אמא שלו הייתה אופה עוגה, אחרי שהתחתנו הוא אמר לי בשבילי שבת בבוקר זה שיש עוגה תוצרת בית ליד הקפה.

12/01/2019

כמו עופר בעלי גם אני באה מבית שבו אמא הייתה אופה בכל שישי כדי שתהיה עוגה טריה לשבת, אמא שלי הייתה אופה בעיקר עוגות שמרים והריח בבית תמיד היה מדהים.

אני אוהבת לאפות ואני מאוד אוהבת לגוון , אני נהנת להפתיע בכל שישי עם עוגה מיוחדת ושונה , בדרך כלל במהלך השבוע אני אופה עוגיות אבל לשבת אני אוהבת שיש עוגה , את העוגה הזו הכרתי לפני הרבה שנים דרך אחד העיתונים כשעוד קראתי עיתון מנייר ולא רק קראתי באון ליין.

בהתחלה שראיתי את המתכון הייתי קצת המומה מי מכניס לעוגה ככה תפוז שלם ? בפעם הראשונה שעשיתי אותה נידהמתי מטעמה העדין והמופלא ומאז היא רשומה במחברת המתכונים שלי.

כמו בכל יום שישי גם אתמול שלפתי את מחברת המתכונים שלי וחיפשתי עוגה לשבת, רציתי לעשות משהו שלא עשיתי מזמן משהו מיוחד והמתכון הזה קפץ לעיניי .

מתכון קליל מאוד רק שישה מרכיבים חמש דקות עבודה ותוצאה מדהימה.

עוגתתפוז1

המרכיבים:

200 גר׳ חמאה מומסת

350 גר׳ קמח תופח

3 ביצים

1 תפוז שלם

1 שמנת חמוצה

1.5 כוסות סוכר

אופן ההכנה:

מכניסים למעבד מזון את התפוז השלם וקוצצים אותו

עוגתתפוז3 עוגתתפוז2

בקערת המיקסר מקציפים את הביצים והסוכר

לאחר שיש קצף תפוח מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים

מרפדים תבנית בנייר אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות

אופים עד שמשחים (בודקים בעזרת קיסם שיצא יבש)

מוציאים מצננים מפזרים אבקת סוכר ומגישים

עוגת תפוז -מגבת chic&comfy

עוגת תפוז -מגבת chic&comfy

בתיאבון!

מיקהתפוז

תיזכרו אהבה לא תציל את העולם אבל היא תעשה אותו מקום טוב יותר לחיות בו!
יעל טייץ
Chic&Comfy

עוד מהבלוג של יעל טייץ

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה