הבלוג של יעל טייץ

מתבגרת מחדש

אמא לחמישה ילדים ,נשואה בהרבה אושר ואהבה ,בעלת עסק לטקסטיל יחודי chic&comfy, רוכשת אהבה גדולה מאוד לבישול ואפיה , אוהבת ספורט במינונים נמוכים,פעילה בהתנדבות בעמותת מעגל נשים 911 הרצליה-כ.שמריהו.מכורה לדיגיטל.

עדכונים:

פוסטים: 63

החל מאוקטובר 2017

כשאני אוכלת משהו טעים אצל חברה אני מיד מבקשת מתכון , וכך יש לי ספר שלם של מתכונים ליד כל אחד מהם כתוב את שם החברה שאזכור מהיכן המקור.

25/01/2018

את החטיף המעולה הזה אכלתי לפני מספר שנים אצל אליאור חברה מהשכונה, כמובן שלקחתי מתכון, אליאור העבירה לי מתכון באנגלית  עשיתי בו כמה שינויים קלים יצא חטיף קל להכנה וטעים טעים!

האמת שאני לא סגורה על זה שהשם המתאים לו זה חטיף בריאות, אבל אצלנו כל דבר שיש בו שילוב של זרעים ופירות מיד נחשב לבריאות.

הוא לא דל קלוריות כלל וכלל אז אל תתבלבלו ותוכלו במסורה :-)

20180125_091256

החומרים :

80 גר׳ פקנים- לקצוץ ולקלות בתנור כ8דק׳

80 גר משמש מיובש קצוץ דק

80 גר׳ חמוציות מיובשות קצוצות

80 גר׳ זרעי דלעת

60 גר׳ שומשום

80 גר׳ שקדים טחונים

380 גר׳ קוואקר

קצת קינמון

קצת מלח

להמיס בסיר:

190 גר חמאה

180 גר׳ דבש / סילאן

190 גר׳ סוכר חום

ההכנה:

לערבב את כל החומרים היבשים בקערה

לשפוך מעל את תמיסת הנוזלים המומסים

לשטח בתבנים אפיה (גודל התבנית תלוי בעובי החטיף)

14876470_1312814148752531_6880303172371916692_o

להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות לכ 20-30 דק׳ (שמתקבל צבע חום יפה )

להוציא לצנן קצת ולחתוך.

14890482_1312814232085856_8771549048518438431_o

להכניס  לקופסא סגורה

בתיאבון !

עוד מהבלוג של יעל טייץ

תצוגה מקדימה

כי אוכלים קודם כל עם העיניים ומתכון לעוגיות גרנולה שוקולד

אנחנו חיים עידן טכנולוגי מלא חשיפה לתמונות מכל סוג שהוא. זה באמת לא ממש משנה אם את האופה הכי יצירתית וטובה, אם את לא מצליחה להעביר את זה בעזרת התמונה של המתכון שלך. ככה זה היום ולכן כאשר פורסמה בפייסבוק בקהילת רגע מתוק...

תגובות

פורסם לפני 8 months

שלום עולם!

ברוכים הבאים לבלוג החדש שלי!...

תגובות

פורסם לפני 2 years

תגובות

טופ 20 - בלוגי אוכל

מתחברים לסלונה

הכתבות הנקראות ביותר

אסור לפספס

בחזרה למעלה