אז בשעה טובה הפכתי להיות אמא, ולכן החלטתי להתחיל לתעד כל מיני תובנות והמלצות משלי, עם זוית טכנולוגית חברתית כמובן
עדכונים:
פוסטים: 4
החל מיולי 2010
26/01/2014
זהו בעצם סיפור אהבה על יחסים בית תרבותיים ה”הל” המזרחי וסלמון האירופאי, השילוב הזה כמו כל השילובים הבין תרבותיים מוצלח במיוחד.
אז יש אנשים שחושבים שלעבוד מהבית זה כיף ויש כאלו שיודעים איזה כאב ראש זה,אז אני מאלו שיודעים.
אני אמנם נמצאת בבית הרבה אבל התוצאה הסופית שמטלות הבית הופכות למוזנחות יותר בעקבות זאת, ובישול זה אחד מהם.
זהו פוסט אוכל ראשון שלי והוא נכתב רק בגלל הקלות הבלתי נתפסת שבעשיה למול תוצאה דיי מרשימה
החלק הכי קשה במתכון הוא לזכור לילה לפני להעביר חבילה מפריזר למקרר
קדימה לעבודה!
שוטפים את הסלמון במים קרים עם חצי לימון סחוט, אני משאירה בתוך הקערה גם את הלימון עצמו
בנתיים כותשים כמה זרעי כוסברא, גרגירי חרדל , 3 תרמילי הל וגם קמצוץ צ’לי
את התערובת שמים בתוך הקערה של סלומון (ללא המים) , מוסיפים עלי שומר נקיים ושטופים, מוסיפים קצת שמן זית ויין לבן ומעסים היטב
מסדרים את החתיכות סלמון ושומר יפה בתבנית שמתאימה לתנור אפיה יחד עם המרינדה
אופים בתנור בחום גבוה (230 מעלות) כחצי שעה
אוכלים עם אורז אדום או ירקות אחרים
הייתי לי חצי חתיכה שלא נכנסה לתוך התבנית(קורה לי תמיד) ואיתה עשיתי לעצמי ברנצ’
מקפיצים עם קצת חמה ושמן זית פטריות יער (הטיפ הקטן שלי הוא להוסיף פטריות בכל טיגון, בנוסף לטעם המעולה, פטריות מפשירות מים ובכך אפשר לחסוך על שמן לטיגון)
מטגנים כמה דקות את הסלמון עם העור למטה, אחרי כמה דקות סוגרים מכל הצדדים
שוברים 2 ביצים על הפטריות ומעליהם גורסים פלפל שחור
חבילת סלומון קפוא
חצי כוס יין לבן יבש
ראש שומר אחד
גריגרי כוסברא (לפי טעמכם)
גרגירי חרדל (לפי טעמכם)
3 תרמילי הל
קמצוץ צ’ילי חריף
מלח גס
פלפל גרוס
חתיכת סלומון מושרת
פטריות יער
2 ביצים
10 גר חמאה
חצי כף שמן זית
בתאבון !
» אין עצוב מזה: מיומנה של אם שכולה
» זן ואומנות ניגוב הטוסיק – איך ללמד ילדים לנגב?
» הפעוטה שראתה ושמעה את אמא שלה בפעם הראשונה בגיל שנתיים
» 3 טריקים עם מסקרה מהמאפר של ביונסה
» רק דברים טובים: שפתון אדום חלומי
» וידאו: איך לעצב את הגבות בבית?
» 5 דברים שיעשו לכם זיקוקים במיטה
» 5 דברים שכל אישה צריכה לדעת על גברים
תגובות