כתף טלה: המנה העיקרית שעושה את הסדר

כתף של טלה ששחתה במרינדה של יין ורוזמרין ונצלתה בתנור בחברתם של תפוחי אדמה רכים מבפנים ופריכים מבחוץ שספגו את טעמי הבשר. קלה להכנה ומשובחת

תגובות

עוגת אגוזים של סבתא חדווה

עוגת האגוזים של פסח היא עוגה רכה עדינה ועשירה, בלי טיפת קמח, שאפשר להכין גם פרווה. אפשר לקשט אותה ואפשר פשוט להגיש אותה כמו שהיא

תגובות

מרק של סבתא פסיה ואיטריות של סבא נסים

פוסט מלא זיכרונות ילדות, טעמים וריחות, געגוע ואהבה

תגובות

"גפילטע פיש" טבעוני

קצת חריפות קצת מתקתקות, עטויות בציר ג'לטיני עדין למהדרין ומשתלבות נפלא עם חזרת חריפה. אף אחד לא יאמין שב"גפילטע" הזה אין פיש

תגובות

עוגת תפוחים ואגסים

עוגה חגיגית ונפלאה שתרצו להכין לחג הפסח ב-5 דקות, משהו מתוק בניחוח אגוזים וקינמון לסיום הארוחה

תגובות

ארטישוק מרוקאי ממולא

מעדן אמיתי של שילוב המטבח הצרפתי והספרדי, המאכל האהוב עליי מבית הוריי

תגובות

קאפטיקס דה פרסה

קציצות כרישה שהן הלהיט של שולחן החג. לא משנה כמה תכינו מהן, הן ייגמרו מיד

תגובות

לחמניות הפתעה לפסח במילוי בשר

את הלחמניות הקלילות האלה נהגה אמי להכין לנו לליל הסדר כדי "שלא נתמלא סתם מהמצות". עם השנים הן הפכו לחטיף האולטימטיבי ליום שאחרי הסדר

תגובות

בחזרה למעלה