ריבועי גבינה עם פירות יער

אין שילוב טעים יותר מפירורי בצק פריכים עם מרקם קרמי של גבינה ונגיעות חמצמצות של פירות יער. התוצאה: עוגה שנחתכת לריבועים קטנים יפייפיים, שהיא הצלחה מסחררת

לבצק:

400גרם חמאה
2 ביצים
600 גרם קמח
200 גרם סוכר
1/2בקבוק תמצית ווניל

למלית:

850 גרם גבינה לבנה
4 ביצים
100 גרם סוכר
1 חבילה אינסטנט פודינג ווניל
50 גרם קמח
1/2 בקבוק תמצית ווניל
200גרם פירות יער
גרידה מלימון שלם

 

אופן ההכנה:

לערבב את כל חומרי הבצק בעזרת מזלג ולאחר מכן לעבד ביד לפירורי בצק גדולים. לא לעבד יתר על המידה, רק עד קבלת פירורים.

 

להעביר חצי מהכמות לתבנית (גודל 30 על 25) ולדחוס את הפירורים עד שיהיה משטח חלק.

 

לערבב את חומרי המלית, פרט לפירות היער.

 

לשפוך על תחתית הבצק ולהוסיף את הפירות.

 

לפזר מעל את הפירורים, ולאפות בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

לאחר האפייה לצנן ופזר אבקת סוכר.

 

בתיאבון!