מצרכים:
חצי חבילה של פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן
3 פילטים של אנשובי
שמן זית
4 שיני שום כתושות
2 עגבניות גדולות מקולפות חתוכות לקוביות
6 זיתי קלמטה מגולענים
גבינת פרמזן מגורדת
צ’ילי יבש
עלי בזיליקום
ההכנה:
לשים במחבת שמן זית ולהוסיף את האנשובי ולטגן עד שהאנשובי מתפרק. להוסיף את השום ולטגן כמה שניות. להוסיף את קוביות העגבניות ואת הזיתים, לערבב ולבשל יחד כ-5 דקות. להוסיף את הפסטה, את עלי הבזיליקום הטרי, הפרמזן והצ'ילי.