עוגת נוטלה וגבינת שמנת

שילוב טעמים מופלא לעוגה קלה וזריזה להכנה, בטעמי נוטלה, גבינה וקפה

למצרכים:

250 גרם גבינת שמנת (פילדלפיה או מסקרפונה)

1 שמנת מתוקה

1 צנצנת נוטלה קטנה

80 גרם חלב מרוכז ממותק

1 שרוול ביסקוויטים

200 סמק מים + 2 כפות קפה נמס

לעיטור:

100 גרם שמנת מתוקה מוקצפת עם כף סוכר

אגוזי לוז קצוצים מסוכרים (ברס)

להכנה:

להמיס את הנוטלה במיקרו עד למרקם נוזלי.

בקערת מיקסר להקציף את השמנת המתוקה, עם גבינת השמנת ועם החלב הממותק.

לערבב בקערה את המים והקפה.

לטבול את הביסקווויטים בקפה ולהניח בשכבה בתבנית אינגליש קייק.

לשים מעל הבסקוויטים קרם ומעל נוטלה. לשים עוד שכבה של ביסקוויט ומעל שוב קרם ונוטלה. לעטר בברס.