מצרכים:
שמן זית
2 בצל קצוץ דק
2 שני שום פרוסות
2 בטטות פרוסות
3 גזרים פרוסות
250 גרם דלעת חתוך לקוביות
2 כוסות עדשים כתומות שהושרו במים לפני כשעתיים
חופן כוסברה קצוצה
כפית ג'ינג'ר מגורד
מים
קמצוץ מלח ופלפל
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת לימון מחצי לימון
2 כפות שמן קוקוס
צ'ילי לפי הטעם – לא חובה
אופן ההכנה:
מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את השום ומטגנים מעט יחד. מוסיפים את הבטטות, הגזר, הדלעת והעדשים ומטגנים כדקה. מוסיפים את הכוסברה והג'ינג'ר ומכסים במים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-30 דקות. מוסיפים כוס מים, את מיץ התפוז, גרידת הלימון, הקינמון והצ'ילי ומבשלים עוד כ-10 דקות.
מורידים מהאש ומעבירים בבלנדר למחית חלקה, מוסיפים כף שמן קוקוס וממיסים לתוך מחית המרק תוך כדי ערבוב.
להורדת ספר מתכוני הסופרפודס של חבר