אורנית רחימה ליקטה את התכשיטים הכי מדהימים, התיקים, הנעליים והבגדים הכי שווים, לאתר קניות חדש וזוהר אחד

המותג הלוס אנג’לסי הצעיר Wildfox Couture השיק לכבוד הקולקצייה החדשה שלו סרטון אופנה מהפנט, לא פחות, הנושא את השם Witchcraft.
מהפנט הרבה בזכות הפסקול של Dorion, שלא ייצא לכם מהלופ, אבל גם לא מעט בזכות הדוגמניות רייצ’ל בולינג’ר, דריה פלאיושקו וניקול פוקס, האחרונה הגרילה העונה את תואר הטופ מודל האמריקאית. וכן, גם הבגדים והסטיילינג לגמרי שווים הצצה. אז תציצו.
בניגוד למגמה הרווחת בעולם האופנה הזכרי, בו מככבים בעיקר דוגמנים רכים, כמושים וכחושים, משל נמחצו מהרחם של קייט מוס בניינטיז, המגזין Fantastic Man החליט לקחת תפנית מעניינת. המגזין האירופאי לגברים העלה בגיליון הנוכחי שלו כתבת אופנה חיננית ביותר, בה הדוגמנים הם גברים אמיתיים ועסיסיים, מה שלא הופך אותם לפחות מושכים (בעיניי, לפחות). תשטפו את העיניים. פעמיים.

להקת הבנות The Like מתחזקות מראה סיסקטיז לוהט, מגובה היטב במוזיקה תואמת ואלבום חדש שייצא ב-15 ביוני. באתר Refinery 29 הן חושפות את סודות הסטייל שלהן (חנויות הווינטג’, נו מה, הכי טובות), את מקורות ההשראה שלהן (שלל להקות סיסקטיז) ואת רזי היופי שלהן (ערימות מסחריות של מסקרה ואיי-ליינר), או בקיצור – כל מה שאת צריכה כדי להיות נערת אינדי מקצועית. חמודות.
אחרי זיווג מוצלח בשנה שעברה, בדמות משקפי טייסים שהורסים את בריאות הנפש (ושקארי בראדשו, למרבה הצער, הרכיבה ב"סקס" השני), מותג המשקפיים הברלינאי ההיסטרי Mykita חוזר לשתף פעולה עם המעצב ברנרד ווילהלם. גם הפעם מדובר בדגם שנקרא Franz, כהומאז’ לפרנץ קלאמר – הזוכה הגדול של אולימפיאדת החורף ב-1976, אלא שהפעם החבר’ה הולכים על הזהב, מילולית. המשקפיים החדשים, העונים לשם Franz 24k, מצוידים בעדשת מראה חתיכית, מצופים בזהב אמיתי, 24 קראט, והם יימכרו במהדורה מוגבלת בעד 775 דולרים. ניתן וכדאי להשיג גם בוורסיית שחור-מאט.
בקהאם, סנופ, איאן בראון ודאפט פאנק הם רק חלק מהטיפוסים שמככבים בפרסומת החדשה של אדידס לכבוד המונדיאל. מדובר בגרסה חמודה לאחת מהסצנות האהודות מ"מלחמת הכוכבים", במסגרת ליין ה"מלחמת" של המותג הלז. כיף גדול, לא רק לגיקס.