לביבות קינואה טעימות ובריאות

במקום קמח, משתמשים בקינואה, מטגנים בשמן קוקוס ומעשירים את הלביבות בבננה ואוכמניות או חמוציות. טעימות? בטירוף. בריאות? איזו שאלה!

במטבח אמריקאי קוראים להן פנקייק’ס, במטבח הרוסי זה נקרא אולאדיי, ואני אוהבת את כל סוגי הלביבות במגוון

הגרסאות – מתוקות ומלוחות, עם מגוון המילויים. לביבות זו מנה שמחזירה אותי עמוק לתוך הילדות: אני יושבת

בשולחן האוכל במטבח וסבתא שואלת מה להכין בשבילי – ולרוב הסבתא ידעה מראש את התשובה –  אולאדיי

כמובן, או לביבות מתוקות. מטריפות את החושים  כשהן יוצאות הרגע מהמחבת החמה כאשר הכי נהניתי

מהלביבות המופלאות האלה עם דבש והר של שמנת חמוצה מעליהם. היום אני מכינה גרסה קצת אחרת ומשופרת,

חידוש מרענן ללביבות – עם קינואה ובננה, טעימות ביותר ומשלבות גם מרכיבים טובים לגוף:

עשירות יותר בחלבון בזכות הקינואה (במקום קמח), עשירות בשומנים טובים בזכות השמן קוקוס וחלב קוקוס, ויש

בהן בננה – זו הפייבוריט שלי – שעשירה במגוון מינרלים וויטמינים, כגון ויטמין C, ויטמין , B6 אשלגן, מגנזיום,

וגם סיבים תזונתים.

כך שמהלביבות האלה יש ההנאה מרובה: הטעם המופלא, בריאות, שמירה על הגזרה וכמובן לכבוד חג החנוכה.

ובאיזה שם שלא נשתמש – לביבות, פנקייק, אולאדיי – הן טעימות בטירוף. מצוינות לארוחת בוקר או ערב מפנקת

ובריאה, כארוחות ביניים, נשנוש טעים ומזין, עם יוגורט או שמנת חמוצה, עם אבקת קקאו ודבש, קינמון או קוקוס

טחון, חמאת שקדים או בוטנים, גם וגם או איך שאתם אוהבים.

המתכון המלא התפרסם בעמוד האוכל בסלונה, ותמצאו אותו בקישור לביבות קינואה טעימות ובריאות

תעקבו אחרי בדף הפייסבוק שלי – מדי יום אני מעלה מתכונים קלים, בריאים וטעימים, רעיונות,

טיפים להצלחה שלכם, עצות ועדכונים נוספים שיעזרו לכם להגיע לגוף בריא וחטוב.


חדשים בעולם הכושר ותזונה ורוצים להתחיל להתאמן ולאכול נכון ? קלי קלות!

קראו "איך להתחיל להתאמן ב WOW your body ולבנות שרירי הבאן ביעילות ומהירות"

ותכנית תזונה לגוף חטוב SUPER HOT BODY


ותתחילו את המהפך האישי שלכם!

נתראה שם!


שיהיה לכם המשך שבוע נעים וחמים

בהרבה אהבה

ג’ני