מרכיבים:
200 גרם אטריות מבושלות (אטריות חיטה או כוסמת)
100 גרם טופו
20 גרם (חופן) רצועות גזר, כרוב, נבטים, פלפל אדום
5 גרם צ'ילי חריף
2 גרם שום וג'ינג'ר קצוצים
2 גרם בצל ירוק חתוך לטבעות דקות
לרוטב:
3 כפות סויה
2 כפות סאקה
3 כפות מיץ תפוחים
1 כפית סוכר
1/2 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
מחממים ווק ומוסיפים מעט שמן. מוסיפים את הצ'ילי, הג'ינג'ר והשום ומקפיצים כדקה, מוסיפים את הטופו ומקפיצים עד שהם משחימים. מוסיפים את הרוטב, את הירקות, והאטריות ומקפיצים עד שהרוטב מצטמצם.
מניחים בצלחת ומקשטים ברצועות הבצל ירוק.
בתיאבון!
***
המתכון באדיבות השף ציון ברנץ ממסעדת "אובן קובן", המתמחה בפרשנות מודרנית למאכלי רחוב יפניים. "אובן קובן" משיקה את "שני טבעוני" – הנחה של 20% מדי יום שני על כלל המנות המוצעות בתפריט הטבעוני החל מהשעה 17:00.
לפרטים, סניפים ותפריטים, היכנסו לעמוד הפייסבוק של המסעדה