חטיפי גבינת עיזים ותערובת פסטו

מתכון לחטיפים קלילים להכנה וטעימים שמגיע אלינו מחווות דרך התבלינים. יכול להיות ארוחת ערב משפחתית קלה ומגוונת, נשנוש אחר צהריים עם הילדים בגינה או מנת אירוח כיפית

חטיפי גבינה ופסטו. צילום: ענת לוי

חטיפי גבינה ופסטו. צילום: ענת לוי

גיוון טעים לארוחת ערב עם טוויסט שהילדים בטוח יאהבו, נשנוש שאפשר לקחת איתכם ולצאת החוצה אחר הצהריים, או כמנת פתיח לאירוח קיצי של חברים ומשפחה. 

חטיפים פריכים וריחניים של גבינה ופסטו, שמגיעים אלינו באדיבות חוות דרך התבלינים, מהירים  מאוד להכנה ומתאימים למגוון אירועים ושימושים.

מצרכים:

1 חבילת בצק עלים חתוך לריבועים

2 חבילות גבינת עיזים רכה

1 ביצה

למי שאוהב ניתן להוסיף קוביות קטנטנות של גבינות רכות/קשות בטעמים שונים (פרמזן, פיקורינו, טום וכו')

התערובת:

בוחרים תערובת תבלינים לתיבול המילוי מתוך מגוון התערובות של חוות דרך התבלינים:

– 2 כפות תערובת לפסטו מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית.

– 1/2 כף תערובת בצל וסומק לגבינה + 2 כפות זעתר לבנוני מעורבבים עם 1/4 כוס שמן זית.

– 2 כפות מתערובת עשבי תיבול איטלקיים מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית.

– 2 כפות מתערובת עגבניות ונענע לגבינה מעורבבת עם 1/4 כוס שמן זית.

אופן ההכנה:

1. על כל ריבוע בצק מורחים את התערובת הנבחרת,  מוסיפים קוביית גבינת עיזים (או גבינות נוספות אחרות).

2. מקפלים את קצוות הבצק אחד על השני באלכסון

3.מורחים ביצה ומכניסים לתנור לחום בינוני (150-170) עד להזהבה, בערך 15 דק'.

את התערובות ניתן להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, טל': 04-9533405, ובסניפי הרשת. לאתר החברה: http://www.derech-hatavlinim.co.il/