המדריך לבורקיטס המושלם

תצטרכו להכין אותו פעם אחת (לפחות) ולטעום בכדי להבין על מה מדובר. קבלו מתכון לבורקיטס כמו שיש רק בקונדיטוריות עילית

לבצק:

500 גרם קמח

400 גרם חמאה

1 גביע גבינה לבנה

1 כפית מלח

50 סמ”ק מים (רבע כוס)

2 חלמונים

1 שקית אבקת אפיה

למלית:

200 גרם גבינה

1 כוס גבינה צהובה מגוררת

3 כפות גדושות קורנפלור

1 ביצה

20 גרם חמאה מומסת

1 כפית מלח

ההכנה:

לערבב את כל חומרי הבצק ולשים במקרר לשעה.

אני אוהבת לרכך את החמאה במיקסר וו גיטרה לפני הכנסת שאר החומרים כך יותר קל לאחד את הבצק ולשמור על הומוגניות.

לשים את כל חומרי המלית במיקסר לערבב היטב ולאחד.

לקמח משטח עבודה, לרדד את הבצק לעובי של כ 4-3 מ”מ. לקרוץ עיגולים, למלא אותם במלית ולסגור היטב. אין מה לדאוג, גם אם הבורקיטס נפתח באפיה, המילוי לא “בורח”.

למרוח ביצה, לפזר שומשום.

לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כחצי שעה או עד שיזהיבו.

בתיאבון!