הוט מקסיקנה בתנור

מתכון למטבל ירקות וגבינות מהמטבח המקסיקני. טעים, חגיגי, מבעבע וחרפרף, שייראה נהדר על שולחן האירוח

בחורה עם מחשב נייד

הוט מקסיקנה פיתה קראנצ'. צילום: תמר גוז'נסקי ואביטל הראל

מספר סועדים: 2

רמת מורכבות: קלה

זמן הכנה: 10 דקות + 5 דקות אפייה

סוג המנה: ראשונה או נישנוש לאירוח

שיוך: צמחוני /חלבי

מה צריך

כוס ורבע גרעיני תירס (אפשר קפואים או טריים)

1 פלפל אדום גדול קצוץ

2 יחידות בצל ירוק קצוצים

4 כפות כוסברה קצוצה

1 כף גדושה גבינת שמנת סימפוניה 25% (ניתן להמיר ב 5%)

½ פלפל חריף קצוץ דק (ניתן לוותר אם לא אוהבים חריף)

4 כפות גבינת מוצרלה או גבינה צהובה מגוררת

פיתה קראנצ' של עלית בטעם טבעי

 אופן ההכנה

מחממים תנור על מצב גריל.

בקערה חסינת חום מערבבים תירס, פלפל אדום קצוץ, בצל ירוק, כוסברה, גבינת סימפוניה ופלפל חריף.

מפזרים גבינת מוצרלה או גבינה צהובה מלמעלה ומכניסים לתנור למצב גריל ל- 5 דקות עד להשחמה.

מוציאים ומגישים מיד, חם מהתנור, בליווי פיתה קראנצ'.

פיתוח מתכונים, סטיילינג וצילום: תמר גוז'נסקי ואביטל הראל