מצרכים:
לחם/חלה ישנים
2 עגבניות
2 שיני שום
בצל ירוק
צרור קטן של בזיליקום
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
ההכנה:
לקלות לחם בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שיזהיב.
לערבב את העגבניות עם שאר המצרכים ולפזר על הצנימים.
כשנשארת לכם חלה משבת או נותר לחם ואין רעיון לארוחה טעימה ומשביעה, תכינו לכם ברוסקטות עם עגבניות מלאות בטעמים, ניחוחות. למה לא להכניס מתכון שאריות מוצלח למטבח?
מצרכים:
לחם/חלה ישנים
2 עגבניות
2 שיני שום
בצל ירוק
צרור קטן של בזיליקום
מיץ מחצי לימון
3 כפות שמן זית
1/2 כפית מלח
ההכנה:
לקלות לחם בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות עד שיזהיב.
לערבב את העגבניות עם שאר המצרכים ולפזר על הצנימים.
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?
האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?