6 הצעות למנגל טעים יותר

אסופת מתכונים מנצחים שישדרגו לכם את ה”על האש” המסורתי של יום העצמאות, מבלוג האוכל “ביסים”

19/04/2010
הילה קריב, ביסים קבלו עדכונים מהילה קריב,
  • בדואר
  • RSS
»

במירוץ השבועי שלי עם הזמן- הוא ניצח הפעם

לכן לא נותר לי אלא לרענן עבורכם את ה’על האש’ הבאמת טעים שיש כבר ב’ביסים’:

מרינדת בלסמי לבשר ולעוף שאין בבית הזה ’על האש’ בלעדיה!

קבבונים במילוי גבינת עיזים

נתחי עוף במרינדה ירקרקה

פיצה על המנגל

סנדוויץ’ סטייק עם איולי וסטייל

ועל כל אלו אוסיף מתכון מעולה ומענג של הצי’פס המשפחתיים שלנו, אהבת הבית מגדול ועד קטן.

אי אפשר לצלם בלי איזושהי יד קטנה שבאה לפלח…

תפוחי אדמה  מ ע ו ל י ם  בתנור

את פטנט הג’ינג’ר למדתי מ’הנשיקה’ ועליו הוספתי חרדל גרגרים שלם שעושה אותם נורא יפים…

  • תפוחי אדמה מהזן החמאתי צהבהב
  • כמויות שוות של שום כתוש, גינג’ר מגורר וחרדל גרגרים שלם*
  • שמן- זית בנדיבות, מלח ופלפל טרי

נו, לא ממש מתכון מסודר כאן- חותכים, מערבבים, מתבלים- הכל בנדיבות ורוחב לב (על 4-5 תפוחי אדמה גדולים משהו כמו *כפית גדושה מכל דבר)

מעבירים לתבנית וצולים בחום גבוה (200 צלסיוס) כשעה או עד שרך ושחום- זהוב. כדאי לתת ערבוב פעם אחת באמצע.

כשמוכן, מכבים את התנור, מכסים איכשהו (נייר כסף, נייר אפיה) ומשאירים לעמוד כעשר דקות במקום חמים- זה גורם להם להיות רכים ממש ואויש טעימים כל- כך…

חג טוב ועצמאי,

הילה.

לבלוכ “ביסים”




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

  • תמונה אישית לילך מידן 19/04/2010

    הילה יקרה, אני לא מאמינה שמצאתי אותך פה. זאת לילך מידן (ורן). איזה כיף. כבר צללתי לתוך המתכונים שלך ואני כמובן הולכת לנסות. מה שלומכם?????הצלחתי לדלות מעט פרטים מהבלוג. נשמח מואד לשמוע מכם. אני ב[email protected]
    את כותבת מקסים. דרישת שלום חמה לשחר. לילך

בחזרה למעלה