שושני שזיפים

מתכון קל ותוצאה משובבת עין, למאפה שזיפים בצורת שושנה. בסרטון המצורף תוכלו ללמוד, צעד אחר צעד, איך להכין את שושני השזיפים. בתיאבון!

10/07/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

 

שושני שזיפים
-

למצרכים:


250 גרם בצק עלים מופשר במקרר (חצי חבילה)

6 שזיפים שטופים

4 כפות סוכר לבן

1 כפית קינמון

ביצה טרופה

מעט קמח

אופן הכנה:

  1. לחצות את השזיפים ולפרוס אותם לפרוסות בעובי 2 מ"מ.
    -
  2. לפתוח בצק עלים על משטח מקומח קלות. לרדד מעט בעזרת מערוך.
    -
  3. למרוח את הבצק בביצה טרופה, לפזר סוכר וקינמון.
    -
  4. לחתוך את הבצק לחמש רצועות שוות בגודל.
    -
  5. לשים פרוסות שזיפים בקצה הבצק הרחוק מאיתנו כששולי השזיפים בולטים מהבצק. לסגור את  החלק התחתון של הבצק מעל החלק התחתון של השזיפים, ולגלגל הכל לשבלול.
    -
  6. להניח בתבנית קאפקייקס ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כ- 17 דקות.
    -
  7. לפזר אבקת סוכר ולאכול חמים.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה