שושנים עם קצף

עוגיות של פעם בטעם וריח וניל משכר. במיוחד עכשיו שקר בחוץ הן מחממות את הלב בנוסטלגיה מתוקה

13/12/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

בצק:

400 גרם קמח תופח

200 גרם חמאה

3 חלמונים

1 גביע שמנת חמוצה

מלית:

3 חלבונים

1 כוס סוכר

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל

אופן הכנה:

לערבב את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה. לקרר את הבצק עד גמר הכנת המילוי.

במיקסר עם וו הקצפה להקציף לקצף קשה את החלבונים, הסוכר והאינסטנט פודינג.

לקמח משטח עבודה, לרדד את הבצק בעזרת מערוך לעובי של 3 מ"מ, למרוח קרם ולגלגל לצורת רולדה.

להניח בתבנית עם נייר אפיה.

לאפות את העוגיות בחום של 180 מעלות למשך 20 ד' או עד שיזהיבו.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה