ריבועי גבינה צהובה

השם הכי ראוי לעוגיות הללו הוא "עוגיות גבינה צהובה מלוחות בטעם של עוד". הבעיה: כשמכינים אותן צריך להיזהר שהתבנית לא תתחסל עוד לפני שהספקתם לשים אותם על השולחן

14/11/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

מצרכים:

 360גרם קמח

3 גרם שמרים יבשים

240 גרם חמאה

60 גרם גבינה צהובה

10 גרם מלח

1 ביצה

ההכנה:

לשים את כל המצרכים במיקסר עם וו גיטרה ולערבב עד שהבצק מתאחד והופך נוח לעבודה.

לקמח משטח עבודה ולרדד את הבצק לצורה ריבועית או מלבנית בעובי 2-2.5 ס”מ.

לטרוף בקערית ביצה אחת ולמרוח על הבצק. לפזר גבינה צהובה מגוררת ובעזרת גלגלת לחתוך לריבועים.

לפזר בתבנית עם מרווחים קטנים בין ריבוע לריבוע ולאפות 20-25 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

בתיאבון!




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה