וידאו: קציצות תרד וכל טוב הארץ

למעשה ניתן לקרוא להן קציצות עוף וסופר-פודס בטעם נימוח ומעודן, צפו במתכון, הוא קל להכנה וטעים:

06/02/2017
מערכת סלונה קבלו עדכונים ממערכת
  • בדואר
  • RSS

מצרכים:

לקציצות:

3 כרישות קצוצות

1/2 ק"ג עוף טחון

1 חבילה תרד קצוץ

צרור עלי מנגולד קצוצים

1 בטטה מגוררת

3/4 כוס פרורי לחם כוסמין

2 ביצים

2 כפות זרעי צ'יה

קמצוץ מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, כורכום

לרוטב:

1 בצל קצוץ

שמן זית

כפית מחוקה פפריקה

כורכום

5 עגבניות קצוצות

1 כף רסק עגבניות

1 כוס מים

קמצוץ מלח ופלפל שחור לפי הטעם

5 עלי בזיליקום קצוצים דק לקישוט

אופן ההכנה:

קציצות:

מחממים תנור ל- 180°.

פורסים 3 כרישות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית עד שהן מתרככות.

קוצצים דק את התרד, המנגולד והפטרוזילה.

מגרדים בטטה על פומפייה דקה.

מכניסים לקערה את העוף, הבטטה, הירוקים והכרישה, וגם את הביצים, פירורי הלחם והתבלינים ומערבבים היטב לתערובת אחידה. מכדררים לקציצות, מניחים בתבנית שעליה ניר אפיה ואופים כ- 20 דקות בתנור.

רוטב:

מטגנים את הבצל ואחרי שנעשה שקוף מוסיפים את העגבניות, מטגנים מעט יחד ומוסיפים את הרסק, הבזיליקום, המים והתבלינים לסיר ומביאים לרתיחה עדינה.

מוסיפים את הקציצות האפויות ומבשלים על אש קטנה 10 דקות.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה