קיגל איטריות מתוק

מאפה מתקתק, ריחני, לפעמים חרפרף כזה שמזכיר ריחות וטעמים נשכחים. צפו במתכון

20/08/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

מצרכים:

400 גרם אטריות מבושלות דקות מבושלות לפי הוראות יצרן, מסוננות

350 גרם סוכר חום (1.5 כוסות)

120 גרם שמן (כמעט כוס חד פעמית)

1 כפית קינמון

1/2 כפית מלח

100 גרם צימוקים

100 גרם אגוזי מלך גרוסים

1/2 בקבוק תמצית

אופן הכנה:

לערבב בקערה את כל המצרכים פרט לאטריות, אגוזים וצימוקים.

להוסיף את הבלילה לקערת האטריות, להוסיף צימוקים ואגוזים ולערבב.

להוסיף את הבלילה לאטריות ולערבב היטב

לרסס תבנית עם ספריי שמן, להעביר את הבלילה עם האטריות לתבנית ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 45 דקות או עד שהקיגל זהוב.

בתיאבון!

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה