צ'ורוס כמו בארגנטינה

אתם רוצים להכין סופגניות ואין לכם חשק להתעסק בזה יותר מדי?
למה שלא תכינו צ'ורוס? קינוח מטוגן מהמטבח הארגנטינאי, טעים, קליל ומהיר

04/12/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

מצרכים:

2 כוסות מים

2.5 כוסות קמח

200 גרם חמאה

3 כפות סוכר

1/2 כפית מלח

4 ביצים

שמן לטיגון עמוק

לבזיקה מעל:

1/2 כוס סוכר

1 כפית גדושה קינמון

הכנה:

1. לשים בסיר את המים, החמאה, הסוכר והמלח ולהביא לרתיחה.

2. להוסיף את הקמח בבת אחת ולערבב עד איחוד. להוריד מהגז.

3. להעביר את המסה לקערת מיקסר עם וו גיטרה ולהוסיף את הביצים אחת אחת. המסה מתפרקת כל פעם לחתיכות ומתאחדת מחדש עם הוספת הביצים.

4. להעביר לשק זילוף עם צנתר משונן גדול.

5. לחמם שמן עמוק. לזלף נקניקים באורך 10 ס”מ ישירות לשמן, לחתוך בעזרת מספריים.

6. לטגן עד הזהבה.

7. לספוג את השמן ולהעביר לקערה עם הסוכר והקינמון.

8. להעביר לצלחת הגשה.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה