פשטידת קישואים מהירה

פשטידה זריזה ביותר, קלילה וטעימה שאפשר להכין תוך כמה דקות

14/11/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

מצרכים:

6 קישואים גדולים מגורדים על פומפיה

3 בצלים מגורדים על פומפיה

צרור שמיר - אופציונלי

½ כוס שמן

1 כוס קמח תופח

1 כפית פלפל שחור

1 כף אבקת מרק עוף

1 כפית מלח

3 ביצים

3 כפות פירורי לחם

ההכנה:

לערבב את הבצל המגורר עם הקישואים ולסחוט היטב. להוסיף את שאר החומרים ולערבב.

לפזר בתבנית עגולה מס’ 26 את פירורי הלחם, ולאחר מכן את כל המלית ולאפות 45 דקות או עד שהפשטידה זהובה, בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.

בתיאבון!




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה