פסטה פוטנסקה

הפסטה הזאת מגיעה גם עם סיפור מאחוריה וגם עם טעם מושלם. צפו במתכון

13/11/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

מצרכים:

חצי חבילה של פסטה מבושלת לפי הוראות יצרן

3 פילטים של אנשובי

שמן זית

4 שיני שום כתושות

2 עגבניות גדולות מקולפות חתוכות לקוביות

6 זיתי קלמטה מגולענים

גבינת פרמזן מגורדת

צ’ילי יבש

עלי בזיליקום

ההכנה:

לשים במחבת שמן זית ולהוסיף את האנשובי ולטגן עד שהאנשובי מתפרק. להוסיף את השום ולטגן כמה שניות. להוסיף את קוביות העגבניות ואת הזיתים, לערבב ולבשל יחד כ-5 דקות. להוסיף את הפסטה, את עלי הבזיליקום הטרי, הפרמזן והצ'ילי.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה