פינוק לחג - עוגת גבינה ולוטוס בכוסות אישיות עם ריבת תות

שבועות כבר בפתח, וזה הזמן לחשוב על עוגות גבינה. לפעמים ההכנה של עוגת גבינה נראית מסובכת, והרבה אנשים מפחדים להכין עוגת גבינה שעלולה לצנוח להם אחרי האפייה. לכן אני אוהבת מתכונים קלים לשבועות שהם בטוחים ולא יכולים להתקלקל. ככה מגיע המתכון של עוגת גבינה ולוטוס בכוסות אישיות של רוני רוזנצוייג

27/05/2020
לנה לויטן קבלו עדכונים מלנה
  • RSS

לכבוד חג השבועות חיפשנו הרבה ברחבי הרשת את הקינוח המושלם, זה שיגנוב את ההצגה בערב החג וכך מצאנו מתכון מקסים וגם די פשוט בבלוג הנפלא של רוני רוזנצוייג.

לרוני יש בלוג מקסים בשם "המטבח הקטן שלי" ובו היא משתפת מתכונים אמיתיים מהמטבח הפרטי והקטן שלה בבית ותוכלו למצוא בו עוד הרבה מתכונים מגוונים וטעימים.

ועכשיו לעיקר :) המתכון שיעשה לכן היום את ערב החג

mini_lotus_cheesecake_wide

מצרכים

  • 15 עוגיות לוטוס (125 גרם)
  • 8 כפות ריבת תות
  • 250 גרם גבינה לבנה 9%
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 2 כפות סוכר

למלית:

הוראות הכנה

הכנת המלית:

  1. מערבבים את הגבינה עם הסוכר ועם סוכר הווניל
  2. מקציפים את השמנת עם הסוכר ומקפלים לגבינה
  3. מפוררים את העוגיות במעבד מזון או ביד (מכניסים לשקית אטומה ודופקים עם מערוך)
  4. שמים שכבה של פירורי עוגיות בתחתית הכוס
  5. מעל הפירורים שמים שכבה של מלית גבינה עד אמצע הכוס
  6. שמים כף ריבה (כך שיראו את הריבה בצידי הכוס)
  7. מעל הריבה שמים עוד גבינה ועל הגבינה עוד פירורי עוגיות
  8. מאחסנים במקרר 8 שעות לפחות לפני ההגשה

הרכבה:

  1. מפוררים את העוגיות במעבד מזון או ביד (מכניסים לשקית אטומה ודופקים עם מערוך)
  2. שמים שכבה של פירורי עוגיות בתחתית הכוס
  3. מעל הפירורים שמים שכבה של מלית גבינה עד אמצע הכוס
  4. שמים כף ריבה (כך שיראו את הריבה בצידי הכוס)
  5. מעל הריבה שמים עוד גבינה ועל הגבינה עוד פירורי עוגיות
  6. מאחסנים במקרר 8 שעות לפחות לפני ההגשה

 

בבלוג של רוני תוכלו למצוא סרטון המסביר על כל השלבים, תמונות ועוד המון מתכונים טעימים

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה