עוגת תפוזים

טעם וריח של חורף אצלכם במטבח - עוגת תפוזים בקלי קלות ובמהירות הבזק

13/12/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

מצרכים:

4 ביצים

1 כוס סוכר

3/4 כוס שמן

גרידה מתפוז 1

1 כוס מיץ תפוזים

2 כוסות קמח + 2 כפות

1 שקית אבקת אפיה

לבזיקה מעל:

אבקת סוכר

הכנה:

להקציף במיקסר במהירות גבוהה את הביצים, הסוכר והווניל עד שמקבלים תערובת בהירה מאוד ותפוחה. להוסיף את גרידת התפוז ולהנמיך את פעולת המיקסר למינימום.

לערבב יחד את מיץ התפוזים והשמן בקערית ולשפוך בזרזיף דק לתוך המיקסר תוך כדי פעולתו. בקערה נוספת לערבב את הקמח ואבקת האפייה ולשפוך גם כן לתוך המיקסר, לערבל עוד כמה סיבובים עד שהבלילה אחידה ואין גושי קמח.

לשפוך לתוך תבנית ששימנו מראש (אני אוהבת עם תרסיס שמן בטעם חמאה)  לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 40-50 דקות.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה