עוגת "היער השחור" ללא אפייה

העוגה המיתולוגית, זו שבאה מגרמניה, בטוויסט של קיצורי דרך. בעזרתם תוכלו להכין אותה בחמש דקות, וללא מאמץ רב ותקבלו תוצאה נפלאה. אפשר להגיש אותה כגלידה (קסטה) או כעוגה

12/09/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

המצרכים:

שרוול ביסקוויט שוקולד

חצי כוס חלב

 לדובדבנים:

1 צנצנת דובדבנים חמוצים מגולענים בסירופ

3 שקיות סוכר וניל

1 כף קורנפלור

לקצפת:

2 שמנת מתוקה

4 שקיות סוכר וניל

1/2 בקבוק תמצית אפיה בטעם רום

 לקישוט:

100 גרם שמנת

1 סוכר ווניל

שבבים של מקופלת

דובדבנים (שהפרשנו מהמלית(

 אופן ההכנה:

להקציף שמנת עם סוכר ווניל וחצי בקבוקון תמצית אפיה בטעם רום.

לסנן את הדובדבנים ואת הנוזל להחזיר לצנצנת, להשאיר מספר דובדבנים בצד, לקישוט.

להוסיף לנוזל קורנפלור וסוכר ווניל ולערבב. לחמם דקה במיקרו, לערבב. לחמם עוד דקה ושוב לערבב. לשים לב שהרוטב הסמיך. לשפוך אותו על הדובדבנים ולקרר.

בתבנית מוארכת לפרוס ניילון נצמד.

לטבול בסקוויטים בחלב ולהניח אותם בשכבה ראשונה בתבנית.

למרוח את השמנת מעל שכבת הבסקוויטים, ומעל להניח שוב שוב ביסקוויטים (איך צורך לטבול יותר בחלב)

למרוח מעל קצפת ומעליה שכבה של דובדבנים.

לכסות עם שכבת ביסקוויטים ומעליה שכבת שמנת ודובדבנים

לסיים את השכבות עם שכבת ביסקוויט. לעטוף ולהקפיא למספר שעות.

לחלץ מהתבנית, לצפות בשמנת מוקצפת, לעטר בדובדבנים ובמקופלת מפוררת.

בתיאבון

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה