עוגת גזר של אורנה ואלה

אין כמו עוגה בחושה טובה, שאפשר להכין בקלי קלות ולשלוח לבית הספר אור למשרד כארוחת עשר מפנקת

11/03/2018
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • בדואר
  • RSS

עוגת גזר של אורנה ואלה. צילום: גלית סבג

מצרכים ל-2 תבניות אינגליש או תבנית עגולה קוטר 26:

500 גר' נטו גזר

4  ביצים

190 גר' סוכר חום

¼ 1 כוסות שמן זרעי ענבים

140 גר׳ קמח כוסמין לבן

140 גר׳ קמח כוסמין מלא

2 כפיות אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתיה

½ כוס אגוזי מלך

מעט מלח

ההכנה:

מרסקים גזרים במג'ימיקס ומניחים בצד.

מערבבים במג'ימיקס ביצים, סוכר חום ושמן זית.

מערבבים חומרים יבשים לחוד ומוסיפים למג'ימיקס.

מוסיפים גזר ונותנים מספר 'פולסים'.

מוסיפים את האגוזים ושוב לוחצים על מספר פולסים כך שיהיו קצוצים גס.

אופים: בעוגה 170 מעלות כשעה, באינגליש קייק 40 דקות ב-160 מעלות.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה