עוגת גבינה עם אוכמניות ברגע

כמה דקות עבודה ואתם מקבלים עוגה מפנקת, טעימה, רכה, נימוחה ומושלמת לאירוח. צפו במתכון ובתיאבון!

11/07/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

 

המצרכים:

3 ביצים

1 כוס סוכר לבן

1 כוס שמן

1 קופסא של גבינה לבנה (250 ג')

1.5 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

2 כפות אינסטנט פודינג ווניל

100 גרם

קוקוס

1 כוס אוכמניות קפואות

.

אופן הכנה:

שמים בקערה את הביצים, השמן והסוכר ולערבב בעזרת מטרפה, עד שהעיסה תהיה תפוחה ובהירה.

מוסיפים את הגבינה ומערבבים. מוסיפים את הקמח, את האינסטנט פודינג ווניל, אבקת האפיה והקוקוס. מערבבים עד שהמוצרים יתאחדו.

משמנים תבנית, מוסיפים חצי מכמות העיסה לתבנית.

מפזרים מעל אוכמניות שופכים מעל את החלק הנוסף של העיסה.

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 30-35 דקות.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה