עוגת גבינה טחינה ופירורים

מחפשים משהו קצת שונה מעוגת גבינה פירורים המסורתית? קבלו טוויסט בצורת עוגת גבינה פירורים עם... טחינה

25/05/2017
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

ugat_gvina_perurim_thina_650

מצרכים לבסיס ולפירורים:

300 גרם ביסקוויט טחון

150 גרם חמאה מומסת

כפית קפה נמס

מצרכים למלית:

400 מ"ל שמנת מתוקה

1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל

½ כוס טחינה

100 גרם גבינת מסקרפונה

¼ כוס אבקת סוכר

מצרכים לציפוי:

1 כוס מהפירורים של הבסיס

חצי כוס אגוזי פקאן מסוכרים גרוסים

סילאן

טחינה לחיצה

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים פתיבר, קפה נמס וחמאה מומסת.

מוציאים כוס מהתערובת החוצה ומהדקים את השאר על תבנית קפיצית מרופדת נייר אפייה.

מקציפים יחד שמנת מתוקה עם פודינג וניל ומוסיפים לתוכה את אבקת הסוכר, הטחינה, והמסקרפונה, מקציפים עד לקרם אחיד ושופכים על הקלתית.

בקערה מערבבים את יתרת הפירורים עם פקאן גרוס ומפזרים מעל.

מזלפים מעל הכל סילאן וטחינה מעודנת.

*המתכון באדיבות טחינה בארכה מעודנת

צילום: יח"צ




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה