עוגת גבינה אפויה קלאסית

הכי לבנה, הכי יפה, הכי טעימה. המתכון המנצח של הקונדיטורית יערה ורד ממסעדת ''סילו'' לעוגת גבינה אפויה קלאסית שתמיד מצליחה

24/11/2015
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

עוגת גבינה של מסעדת סילו. צילום: יחצ

חומרים לתחתית

130 גרם קמח לבן

60 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

70 גרם סוכר חום כהה

100 גרם חמאה מומסת

הכנת התחתית

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון וטוחנים עד לאיחוד.

משטחים בתבנית תנור ואופים כעשר דקות.

מקררים וטוחנים לפירורים.

ממיסים 100 גרם חמאה ומערבבים עם הפירורים.

משמנים  תבנית אפייה בחמאה.

מצמידים את פירורי הבצק לדפנות ולתחתית.

חומרים למלית

1 ק"ג גבינת שמנת 30%

500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה

200 גרם סוכר

50 גרם קורנפלור

3 ביצים

הכנת המלית

במיקסר עם וו בלון (מטרפה) מערבבים עד שאין גושים.

שופכים על התחתית ואופים 20 דק' בחום 180 מעלות.

לאחר מכן מכסים את העוגה ואופים עוד 40 דקות בחום 140 מעלות.

מומלץ לצנן  במקרר 24 שעות להתייצבות.

 בתיאבון!

המתכון באדיבות הקונדיטורית יערה ורד מסעדת סילו, חולון / צילום: יחצ




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה