עוגת בננות ברגע

שילוב ממכר של בננות, שוקולד ועוגה קלה ומהירה. לערבב, לאפות ולחסל. צפו במתכון

31/07/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

 

המצרכים:

4 בננות מעוכות במזלג

3 ביצים

1 כוס סוכר

200 גרם חמאה מומסת

2 כוסות קמח

1 אבקת אפיה

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

1 כוס שוקולד צ'יפס

אופן הכנה:

למעוך את הבננות בקערה,

להוסיף את הביצים, הסוכר החמאה המומסת ולערבב היטב.

בקערה נפרדת לערבב את הקמח, הסודה לשתייה, המלח והשוקולד צ'יפס.

לאחד ביחד עם תערובת הבננות.

להעביר לתבנית משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כארבעים דקות.

בתיאבון!




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה