עוגיות מושלגות

הקונדיטור מיקי שמו מראה לנו איך מכינים עוגיות פריכות ועשירות עם שילוב מושלם ביו שוקולד מריר ומילוי של ליקר דובדבנים, בציפוי צחור של שלג סוכר

22/06/2015
ערוץ האוכל קבלו עדכונים מערוץ
  • RSS

>> צפו בסרטון מתוך התוכנית ''מיקי שמו אופה מהלב'':

מרכיבים ל-45 עוגיות

200 גרם שוקולד מריר
25 גרם חמאה
2 כפות ליקר שרף דובדבנים
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים בגודל L
50 גרם סוכר (רבע כוס)
70 גרם קמח
60 גרם אבקת שקדים
1/2 כפית אבקת אפייה

לציפוי

סוכר
אבקת סוכר

אופן ההכנה

ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל ומערבבים לתערובת אחידה. מוסיפים את הליקר ותמצית הווניל ומערבבים היטב.
מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר לקבלת קציפה בהירה ואוורירית.
מוסיפים את הקציפה עם מטרפה ידנית לתערובת השוקולד – מערבבים מהר, אך לא הרבה מדי.
מקפלים לתערובת את כל החומרים היבשים בעזרת מרית. מכניסים למקרר כשעה להתייצבות.
מגלגלים כדורים בקוטר 3 ס"מ. טובלים את הכדורים בסוכר ולאחר מכן באבקת סוכר, ומסדרים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, במרחקים של 2 ס"מ זה מזה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד 10 דקות.
מצננים רבע שעה ומאחסנים בצנצנת.

בתיאבון!

רוצים לבשל עם השפים של ערוץ האוכל בזמן אמת? הורידו את אפליקציית המתכונים של ערוץ האוכל:

>> להורדת האפליקציה לאייפון לחצו כאן

>> להורדת האפליקציה לאנדרואיד לחצו כאן




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה