סתיו בחלונות

הסתיו כמעט פה. מה ללבוש, מה לאכול ומה לשמוע בעונה הכי מרגשת

17/09/2015
מערכת סלונה קבלו עדכונים ממערכת
  • RSS

באמת לשניה הרגשנו משב רוח נעים אתמול בערב, ואפילו ראינו חצב או שניים.

תוסיפו לזה חגים, עלים נושרים שכבר ראינו פה ושם, וחנויות שמתמלאות בסריגים והרי לכם ההוכחה הניצחת - סתיו בפתח.

כדי להיות מוכנות כמו שצריך, הנה שלוש המלצות נהדרות לפתיחת העונה.

מה לאכול?

בין חג לחג וארוחה לארוחה אין כמו מנת פסטה קלה וטובה כדי לסגור ארוחת ערב נעימה, אולי אפילו במרפסת.

המצרכים:

500 גרם פטוצ'יני איכותי

5 זוקיני בינוניים

סלסלת פטריות יער טריות

שלוש שיני שום

מלח גס

פלפל שחור

100 גרם חמאה

4 כפות שמן זית

תוספת אפשרית: נענע קצוצה ופרמז'ן

ההכנה:

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות.

בסיר שטוח מטגנים את השום עם החמאה.

פורסים את הקישואים לעיגולים דקיקים (אין צורך לקלף)

מוסיפים את הקישואים לטיגון

מתבלים במלח ופלפל

פורסים את הפטריות

מוסיפים את שמן

ממשיכים לבחוש ולתקן תיבול.

מוסיפים את הפטוצ'יני ומערבבים יחד.

מפזרים גילוחי פרמז'ן ונענע קצוצה מעל.

מגישים לצד שרדונה מרום גליל 2013 מסדרת כרמל ויניארדס

יין לבן יבש וחמצמץ שיהווה מעין תיבול נוסף למנה.

shutterstock_291874613

מה ללבוש?

זה הזמן לעבור לגוונים חמים, להתהדר באקססוריז נעימים, ולזכור שבקרוב ימטרפו לחגיגה גם מעיל ומגפיים.

Untitled

נעליים: פריטי בלרינס/תיק: כיסים/מכנסיים: זארה/ חולצה ושרשרת: גולף/ איפור: קרליין/ כובע: מקס מורטי

מה לשמוע?

את זה, כמובן. עם כוס יין בצד ותקווה לשנה טובה, קרירה ומתוקה, קצת כמו יין טוב.




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה