סקונס

לחמניות בריטיות מהירות הכנה, ללא שמרים, בגירסה מעט מתוקה ומאד טעימה

18/07/2018
אלונה זוהר קבלו עדכונים מאלונה זוהר
  • RSS

 

אופן הכנה:

לשים בקערה קמח, מלח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, סוכר, ווניל לערבב.

להעביר לקערת מג'ימיקס ולהוסיף קוביות חמאה רכה.

להפעיל את המג'ימיקס בפולסים קצרים, עד שנקבל חתיכות קטנות של חמאה מצופות בקמח.

לשפוך את הקמח עם החמאה בחזרה לקערה. להוסיף כוס ריוויון ולערבב בעזרת מזלג, רק עד שהריוויון יטמע בעיסה (להיזהר מערבוב יתר.)

להעביר את הבצק למשטח עבודה ולאחד בידיים.

לישר לצורת מלבן.

בעזרת סכין לחתוך ריבועים-מלבנים שווים כמה שיותר.

להעביר את הסקונס בתבנית על נייר אפיה.

להמיס חמאה ולמרוח על הסקונס, לפזר סוכר ווניל ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20-25 דקות.

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה