סמורס על הגריל

עם כל הכבוד לבשר, הגריל שלכם יכול לשמש גם להנחת קינוחים. למשל סמורס, אחד הקינוחים היותר טעימים שיש, בגרסה אישית או בתבנית גדולה

09/05/2016
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • בדואר
  • RSS

סמורס על הגריל. צילום: אסף אמברם

חומרים להכנת 8 מנות:

‏1 שקית מרשמלו

‏100 גרם שוקולד חלב

‏16 ביסקוויטים

‏1 סלסילה תותים או פירות אדומים אחרים (פטל, דובדבנים, אוכמניות)

אופן ההכנה קינוח אישי:

צולים מרשמלו על גריל גז בעזרת שיפוד או על רדיד אלומיניום עד שהם מתחממים ומתרככים.

מניחים על ביסקוויט, מוסיפים 2 קוביות שוקולד ופרי וסוגרים בביסקוויט נוסף.

להכנת קינוח גדול בתבנית -  מניחים תבנית (קרמיקה או אלומיניום חד-פעמית) על רשת הגריל. מוסיפים פירות, וכשהם מתרככים ומגירים נוזלים מוסיפים מרשמלו ושוקולד. כשהכל נמס מורידים מהגריל ומפוררים מעל הכל ביסקוויטים.

בתיאבון! 

המתכון באדיבות חברת “כרמל דיירקט” היבואנית הגדולה והמובילה בתחום גרילי הגז בישראל

 




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה