סלט קופנגן

סלט ירקות מעולה בסגנון תאילנדי. קליל, דל בשומן ובנתרן, לרענון הפה והגוף

04/11/2015
אוכל קבלו עדכונים מאוכל
  • RSS

סלט קופנגן סלט תאילנדי של מסעדת טאטאמי

סלט קליל, דל בשומן ובנתרן, שישדרג כל צלחת. מתאים גם כתוספת מפתיעה לשולחן האירוח.

מה צריך (למנה אחת)?

80 גרם ז'וליין (מקלות חתוכים) קולורבי

60 גרם ז'וליין מלפפון

60 גרם ז'וליין גזר

50 גרם נבטים סיניים

5 גרם בזיליקום תאילנדי קצוץ

3 גרם כוסברה קצוצה

3 גרם נענע קצוצה

2 גרם צ'ילי אדום חריף

כף בוטנים קלויים קצוצים

רוטב ויניגרט-שום (50 גרם רוטב למנה אחת):

1 שן שום

1 לימון טרי סחוט

קורט מלח

סירופ ג'ינג'ר (50 גרם סוכר, 50 גרם מים, פרוסת ג'ינגר)

איך עושים?

סירופ ג'ינג'ר: מבשלים פרוסת ג'ינג'ר, סוכר ומים עד שהמים מקבלים את טעמו של ג'ינג'ר. מסננים. מערבבים עם שאר מרכיבי הרוטב.

חותכים את הירקות, מערבבים ומוסיפים רוטב. מפזרים מעל בוטנים קלויים וקצוצים (או מעט שומשום שחור/לבן).

בתיאבון!

***

המתכון באדיבות רשת מסעדות "טאטאמי" בחיפה. צילום: יח"צ




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה