סלט כרוב וצ'יטוס

אוהבים את סלט הכרוב הקלאסי עם השומשום ורוטב הסויה והחומץ? מיכל יפה הכינה אותו עם טוויסט שהופך אותו להרבה יותר קריספי

31/08/2013
מיכל יפה קבלו עדכונים ממיכל
  • RSS

לכל אחד יש כמה מתכונים מוצלחים שהוא תמיד חוזר אליהם. אצלי, למשל, זאת הכרובית השלמה בתנור, הקינואה עם הגזר, עשבי התיבול והקשיו וגם סלט הכרוב עם השומשום ורוטב הסויה והחומץ. אתם בטח מכירים אותו, כי הוא באמת אחד הסלטים הכי פשוטים וטעימים שיש. רק שקצת נמאס לי להכין אותו בדיוק באותה צורה, מה גם שעם פרוץ החגים ושפע הארוחות שבהם, נחמד לבוא להתארח עם משהו מקורי. אז חשבתי על דרך לשדרג אותו, כך שגם יהיה יותר יפה וגם יותר קריספי, ומצאתי. צ'יטוס! כן, חטיף צ'יטוס משתלב מעולה עם הסלט הזה ומשדרג אותו באופן מושלם. והנה המתכון:

החומרים:

1 כרוב קטן או חצי כרוב

חצי שקית צ'יטוס

לרוטב:

¼ כוס סויה

½2 כפות חומץ משובח

4 כפות שמן

½2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

מערבבים טוב טוב את כל חומרי הרוטב (רצוי בשייקר) ונותנים לרוטב לעמוד כמה דקות, כדי שהסוכר יימס וכל החומרים יתמזגו.

בינתיים חותכים את הכרוב במעבד מזון. בדרך כלל מספיק רק חצי כרוב.

שופכים את הרוטב על הכרוב.

שוברים את הצ'יטוס ומוסיפים לסלט.

משתדלים לא לחסל בעמידה במטבח.

בתיאבון!

*

לעוד מתכונים באתר שטראוס שלי ובעמוד הפייסבוק של שטראוס




מיטב הכתבות והבלוגים של סלונה: בסלולרי שלך | במייל שלך

בחזרה למעלה